UPDATE/ Zăpada dă peste cap circulația și pe drumurile județene. Apel disperat la 112 (GALERIE FOTO)

UPDATE/ Zăpada dă peste cap circulația și pe drumurile județene. Apel disperat la 112 (GALERIE FOTO)

La fel ca și în municipiul Arad, firmele care trebuie să se preocupe de deszăpezirea drumurilor județene nu fac față situației, lucru care ar trebui să le dea de gândit autorităților măcar pe viitor atunci când atribuie acest serviciu.

Ne sunt semnalate probleme mari în ceea ce privește drumul județean care face legătura între Lipova, Șiștarovăț și Cuveșdia.

Zăpezile din ultimele zile au dat peste cap traficul rutier și în zona respectivă, oamenii ajungând să sune la 112. „Este vorba despre DJ 572 Lipova – Sistarovat – Cuvesdia care nu a fost deszăpezit de fel, deși ieri la 16,46 am solicitat ajutor la 112. În urma apelului am fost contactată de șeful de post din comună care și-a luat angajamentul că va amenda firma de deszăpezire. În satul Șiștarovăț mașinile sunt ajutate să urce panta de la ieșirea din localitate de un localnic cu un tractor”, ne-a scris, miercuri, Garofița Scorobete.
Situația nu este nici acum mai roză, mai ales că a continuat să ningă. Și nu numai la Șiștarovăț, ci și în alte zone ale județului.
De remarcat, că amenzile pe care le dau polițiștii firmelor de deszăpezire este infimă raportat la sumele uriașe încasate de la administrațiile locale și județene.
Foto: Garofița Scorobete

UPDATE/ Victimele zăpezii

O mulțime de șoferi nemulțumiți continuă să publice pe o rețea de socializare fotografii cu starea în care se află drumurile din județ. Imaginile prezintă șosele înzăpezite, autoturisme ieșite în decor. Oamenii sunt pur și simplu revoltați de modul în care autoritățile gestionează situația.

Probleme sunt și pe autostrada Arad – Timișoara, acolo unde doar o bandă este curățată, dar și pe Centura de Nord a municipiului Arad, unde dincolo de inconvenientele provocate de vremea rea și de lipsa de reacție a autorităților, un autotren s-a defectat, blocând o bandă de mers, circulația în zonă desfășurându-se extrem de dificil.

Pe Arad – Felnac, la ora 12, Dan Ristin a informat că: „Zapada #rezista 😊….”. (Diana Toader)

Foto: Gaja Danut‎, Lang Cristian‎, Andronic Daniel Tamsa‎, Dan Ristin, Simona Vălan.

 

 

 

 

  1. Buna ziua ! De la iesirea din Arad, catre Iratosu, nu s-a intervenit pe drum cu nimic,daca veti merge pana la Sanpaul veti vedea ca nu a fost dat nici cu sare sau clorura de calciu nici cu plugul .Totusi ,pana cand in fiecare iarna santem luati prin surprindere. Cred ca raspunzator este si Consiliul Judetean pentru aceasta situatie. Rusine !

    Raspunde
  2. sa va fie rusine imbecililor din conducere ati merita sa mergeti la puscarie toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.