Zeci de ambasadori în România au vizitat Aradul (FOTO)

Zeci de ambasadori în România au vizitat Aradul (FOTO)

Nu mai puţin de 27 de ambasadori străini au vizitat astăzi Aradul, evenimentul înscriindu-se într-o acțiune mai amplă a Ministerului Afacerilor Externe, organizată cu ocazia Centenarului.

Potrivit Instituţiei Prefectului, scopul vizitei a fost acela de a promova legături comerciale, culturale, educaţionale şi de altă natură între zonele pe care le vizitează în România şi ţările pe care le reprezintă.

În Sala Ferdinand, din cadrul Palatului Administrativ, ambasadorilor străini în România le-a fost prezentată activitatea economică, turistică și culturală a regiunii, fiind evidențiat potențialul de dezvoltare al județului Arad în domeniile agriculturii și turismului.

Cei 27 de ambasadori reprezintă Algeria, Lituania, Iordania, Cehia, Israel, Malayesia, RPD Congo, Tunisia, Algeria, Africa de Sud, Muntenegru, Irak, Chile, Slovacia, Indonezia, Federaţia Rusă, India, Bulgaria, Armenia, Mexic, Peru, Egipt, Portugalia, Nigeria, Georgia, Pakistan şi Sudan, ajungând la Arad în cea de-a patra sesiune de vizite organizată de MAE (după Iaşi, Zona Maramureşului și Bihor).

Florentina Horgea, prefectul județului Arad, le-a mulțumit pentru vizită și a participat, alături de aceștia, la vizitarea Palatului Cultural Arad. Ambasadorii au vizitat apoi și alte obiective din județ.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.