ZECI de angajați ai CTP, fie bolnavi cu COVID-19, fie în CARANTINĂ! Situația a dus la REDUCEREA numărului de TRAMVAIE, iar arădenii SE PLÂNG de noul program

ZECI de angajați ai CTP, fie bolnavi cu COVID-19, fie în CARANTINĂ! Situația a dus la REDUCEREA numărului de TRAMVAIE, iar arădenii SE PLÂNG de noul program

Compania de Transport Public Arad aduce la cunoștința publicului călător faptul că programele de circulație pentru tramvaie au fost actualizate și intră în vigoare începând cu data de 23.11.2020.

Arădenii sunt nemulțumiți din cauza modificărilor la programul de circulație al tramvaielor, deoarece numărul garniturilor a fost redus. Cetățenii spun că nu este normal ca în loc să se suplimenteze garniturile, pentru a se păstra distanța și pentru a se respecta măsurile sanitare, ele sunt reduse. Cele mai afectate persoane sunt cele care muncesc în weekend și sunt nevoite să aștepte afară în frig după tramvaie, acestea din urmă circulând doar câte două pe oră.

Pentru a afla care au fost cauzele care au dus la această situație, l-am contactat pe directorul CTP Arad, Godja Claudiu.

Acesta a declarat pentru NewsAr.ro faptul că un număr de 40 de angajați ai CTP sunt momentan indisponibili. Vatmani și șoferi sunt fie confirmați pozitiv cu COVID-19, fie se află în carantină, sau au fost contacți direcți ai unor persoane cu COVID-19, iar compania nu îi poate suprasolicita pe cei rămași, pentru a acoperi toate turele.

De asemenea, potrivit conducerii CTP Arad, programul a rămas același în timpul orelor de vârf, s-a redus doar seara și în weekend, asta și din cauza scăderii accentuate a numărului călătorilor, unele tramvaie fiind aproape goale. De asemenea, criza de coronavirus a afectat și bugetul alocat de Primărie, deoarece nu s-a încasat suficient de la populație, la fel ca în alți ani, impozitele au fost întârziate, iar tot acest cumul de factori a dus la reducerea numărului garniturilor și la modificarea programului.

„Nu doar transportul public este afectat, ci toate domeniilor. Sperăm să ne revenim cât mai repede din criza de Covid-19!”, a încheiat Godja Claudiu, directorul CTP Arad.

Noul program se poate vedea aici: www.ctparad.ro.

Foto: arhivă

 

  1. NE PUTETI DA NUMELE CELOR CU COVID SAU CARANTINATI,ori medicale CUMPARATE de la doctori?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.