Zeci de arădeni reconfirmați pozitiv cu SARS – CoV – 2, în ultimele 24 de ore

Zeci de arădeni reconfirmați pozitiv cu SARS – CoV – 2, în ultimele 24 de ore

În urma testelor efectuate la nivel județean, față de ultima raportare, au fost înregistrate 18 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 25 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 748 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 355 sunt vindecate, 211 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 158 sunt la domiciliu şi externate. În ultimele 24 de ore De asemenea, în carantină se află 799 persoane iar 211 de persoane sunt în izolare.

În cadrul activităților desfășurate lun , la nivelul județului nostru au fost verificate 34 de obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 232 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 580 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 27 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 1000 lei).

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.