Zeci de călători EVACUAȚI după ce o locomotivă A LUAT FOC în județul Arad

Zeci de călători EVACUAȚI după ce o locomotivă A LUAT FOC în județul Arad

Zeci de călători au fost evacuați după ce o locomotivă a luat foc în județul Arad, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Potrivit ISU, „în această dimineață, în jurul orei 06:15, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unei locomotive, la ieșirea din localitatea Felnac către Arad. Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În sprijinul forțelor au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Felnac”.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul compartimentul motor, cu degajări de fum. Incendiul a fost localizat și lichidat prompt, fără a se înregistra victime. Aproximativ 40 de persoane care se aflau în vagon s-au autoevacuat în condiții de siguranță fără a necesita îngrijiri medicale. Călătorii au fost preluați și transportați la destinație de către un alt automotor. Căzută probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric”, a precizat Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.