ZECI de cazuri noi de infectări cu CORONAVIRUS și DOUĂ DECESE, la Arad, în ultimele 24 de ore

ZECI de cazuri noi de infectări cu CORONAVIRUS și DOUĂ DECESE, la Arad, în ultimele 24 de ore

Zeci de cazuri noi, precum și două decese, au fost înregistrate la Arad, în ultimele 24 de ore.

În urma testelor efectuate la nivelul județului Arad, față de ultima raportare (cea de vineri), au fost înregistrate 39 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 24 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate, de la începutul pandemiei, 867 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 385 sunt vindecate, 212 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 241 sunt la domiciliu şi externate, iar 29 sunt decedate.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 21 august, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 32 de obiective, respectivlocații. De asemenea, au fost verificate și 225 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 642 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 26 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

A fost înregistrat un apel la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală, reclamându-se nerespectarea de către operatori economici a regulilor privind distanţarea fizică.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (avertismente).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.