ZECI de ELEVE din Arad şi Timişoara, forţate să devină PROSTITUATE. Au ajuns chiar şi în patul unui JUDECĂTOR!

ZECI de ELEVE din Arad şi Timişoara, forţate să devină PROSTITUATE. Au ajuns chiar şi în patul unui JUDECĂTOR!

Mai multe pecheziţii au avut loc în această dimineaţă la Arad şi Timişoara într-un caz de prostituţie în care erau folosite eleve de liceu, oferite mai apoi pentru plăceri sexuale unor oameni cu greutate, printre clienţi numărându-se un judecător, un polițist, un membru al trupei DJ Project și mai mulți avocați.

12 persoane sunt vizate în acest caz, toate membre ale unei grupări interlope care racola şi recruta eleve de liceu prin metoda „loverboy”, determinându-le apoi să practice prostituţia.

Peste 40 de eleve au fost exploatate sexual şi filmate, fiind şantajate că, dacă nu se supun, înregistrările vor ajunge la părinţi.

Clienţii plăteau minim 200 de euro pentru partida de sex cu elevele, tarifele crescând cu cât fata era mai tânără.

Potrivit anchetatorilor, membrii grupării infracţionale fac parte din lumea interlopă a Timişoarei, Aradului şi a altor oraşe din vestul ţării. Între aceştia se regăseşte şi un agent de la Poliţia Rutieră.

Capul reţelei este considerat timişoreanul Paul Mânz.

Foto: Arhiva

  1. fete fara minte… pacat de tinerea distrusa

    Raspunde
    • ”fete fără minte????”…halucinezi treaz ,omule? Nu citeşti că sunt şantajate,filmate,etc….adică e vina fetelor,nu?Bre Danu…asta este mentalitatea de mocofan.Ţi’ai da ţi ţie o pensie grasă desigur

      Raspunde
  2. Pretul crestea cu cat erau fetele mai tinere? Observ ca pedofilia e in floare! Si se mai considera „masculi feroce”. Vai s-amar!

    Raspunde
  3. Nu exista sa se culce fara voia lor din contra ele fetele de la virsta de 14-15 vor sex si vor bani de aceea fac sex pentru -ca nu au bani toate sunt din familii dezbinate sau chiar fugite de acasa!

    Raspunde
  4. De unde ai luat fotografia asta ? ai plagiat ? haha

    Raspunde
  5. Daca o sa fiu tata de fata 😀 imi cumpar AWP :))

    Raspunde
  6. sa vedem ce patesc acesti asa zis OAMENI?
    daca domnul judecator ar fi facut sex cu fica lui cum era sau alt personaj implicat in acest preludiu,sa fi fost fica vrunui demnitar atunci era bai mare,pacat domnule judecator.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.