Zeci de milioane de lei pentru patru comune din județul Arad

Zeci de milioane de lei pentru patru comune din județul Arad

Ministerul Dezvoltării va aloca peste 43 de milioane de lei pentru finanțarea unor investiții derulate în patru comune din județul Arad.

Ministerul Dezvoltării a anunțat finanțarea de noi investiții în județul Arad, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Ministrul Adrian – Ioan Veștea și patru beneficiari din județul Arad au semnat recent contractele de finanțare. Este vorba despre Șofronea care primește 13.504.211 lei pentru extinderea rețelei de apă uzată, Sintea Mare primește 15.000.000 lei pentru rețeaua de canalizare în comună și satele Adea și Țipar, Șiria primește pentru reabilitarea unor străzi și a unor drumuri comunale DC 91 șI DC 94 suma de 15.431.918 lei iar comuna Mișca primește 4.569.682 pentru modernizrea drumului comunal DC 124 Satu Nou – limită comuna Șepreuș.

„Guvernul PNL a pornit acest proiect «Anghel Saligny» în scopul de a putea finanța investițiile mai mici, la nivel de orașe și comune. Am avut în ultima perioadă foarte mulți primari la București, pentru semnarea contractelor de finanțare pentru proiectele depuse de ei. Sunt într-o legătură permanentă cu autoritățile locale pentru implementarea acestor proiecte întrucât astfel de investiții contribuie la creșterea nivelului de trai al locuitorilor, ușurîndu-le accesul la utilități, la un transport mai sigur și mult mai eficient și nu în ultimul rând oferă comunelor oportunități de dezvoltare economică”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

  1. Programul de sifonat banii publici.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.