Zeci de posturi scoase la concurs la Spitalul Județean Arad. Probele vor fi înregistrate audio-video

Zeci de posturi scoase la concurs la Spitalul Județean Arad. Probele vor fi înregistrate audio-video

Zeci de posturi vacante sunt scoase la concurs la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Conducerea instituției a anunțat că probele concursurilor se vor desfășura după un nou regulament și că vor fi înregistrate audio-video.

În cursul zilei de astăzi au fost afișate, pe site-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, anunțurile pentru primele concursuri de ocupare a posturilor vacante, după ce, în luna ianuarie, Guvernul României a aprobat scoaterea la concurs a 76 de posturi.

Primele anunțuri sunt pentru posturile de infirmieri, brancardieri și registratori medicali, urmând ca mai apoi să fie publicate anunțurile pentru ocuparea posturilor de asistenți medicali și medici.

„Vreau să precizez că aceste concursuri se vor derula după un nou regulament, care va fi publicat în același loc cu anunțurile de concurs. Ca elemente de noutate, tematica și bibliografia de concurs vor fi diferențiate între proba scrisă și proba practică; proba scrisă va consta în redactarea unei lucrări (și nu în test grilă); în cadrul probei practice candidatul va extrage electronic numărul subiectului; probele vor fi înregistrate audio-video, cu echipamente fixe, amplasate în două săli pregătite special pentru susținerea concursurilor. În cazul concursurilor pentru asistenți medicali se introduce, ca probă suplimentară și eliminatorie, testarea competențelor de bază referitoare la utilizarea calculatorului, care se va desfășura anterior probei scrise, conform legii. Pentru a veni în sprijinul candidaților a fost redus volumul bibliografiei de concurs iar odată cu publicarea anunțurilor pe site-ul instituției se vor regăsi și lucrările cuprinse în bibliografie. După publicarea anunțurilor cei care doresc să se alăture echipei spitalului au la dispoziție trei săptămâni pentru a se pregăti pentru concurs”, a declarat ec. Florina Ionescu, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Anunțurile pot fi găsite pe site-ul instituției: https://scjarad.ro/, la secțiunea „Anunțuri”.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.