Zeci de tineri din Arad au obținut finanțare prin Programul MOL de promovare a talentelor

Zeci de tineri din Arad au obținut finanțare prin Programul MOL de promovare a talentelor

Trei zile au rămas pentru înscriere la Programul MOL de promovare a talentelor prin care se oferă sprijin financiar tinerilor sportivi și artiști.

Fundația Pentru Comunitate în colaborare cu MOL România anunță ediția a 13-a, 2018 al PROGRAMULUI MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR, la care se pot înscrie elevi născuți între anii 2000 și 2010 inclusiv, și echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la școli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistică din România, cu elevi din categoria de vârstă sus menționată, care au obținut rezultate foarte bune la concursuri naționale și internaționale în domeniul sportiv sau artistic și au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea și continuarea carierei.

Fondul total de sponsorizare este potrivit Fundației Pentru Comunitate 560.000 lei. Un solicitant poate să obțină maxim 10.000 lei pentru achiziționare de echipamente și materiale sau/și pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare legate de activitatea sportivă sau artistică.

Pot participa: elevi născuți între 1 ianuarie 2000 și 31 decembrie 2010, sau orice echipă de sport sau ansamblu artistic, compus din elevi din categoria de vârstă sus menționată, care își desfășoară actitivatea sportivă, respectiv cea artistică în România.

Termenul de înscriere este 16 iunie.

Din județul Arad, în perioada 2006-2017 au obținut finanțare prin Programul MOL de promovare a talentelor 48 de tineri sportivi și artiști, în valoare de 85.000 de lei.

Sponsorul programului este MOL Romania Petroleum Products.

Detalii și formular de înscriere:

http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=704&Itemid=136&lang=ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.