Zgonea EXCLUS din PSD! „Este o decizie nedreaptă, în loc să plece Dragnea, plec eu!”

Zgonea EXCLUS din PSD! „Este o decizie nedreaptă, în loc să plece Dragnea, plec eu!”

Comitetul Executiv Național al PSD s-a reunit miercuri și a decis excluderea lui Valeriu Zgonea din partid, după ce acesta îi ceruse demisia preşedintelui Liviu Dragnea, condamnat penal.

„Este o zi foarte importantă pentru viața mea. Mi-am amintit de Inchiziție, și de ideea în care dacă exprimi o opinie, automat esti condamnat pentru că ai o opinie. Eu raman atasat valorilor social-democrate, am acceptat decizia lor, le-am spus ca liderii nu trebuie sa transfere problemele lor către sutele de mii de membri. Este o decizie profund nedreaptă, dar nu trebuie ca problemele noastre penale să intervină ca subiect de dezbatere în comunitățile locale. (..) În loc să plece el, plec eu. Asta e decizia, mă supun. I-am ascultat, am repetat ideile opiniei pe care am avut-o luni, în ședință. Ma uitam aseară la un documentar despre antilopele gnu care trec peste un râu şi masculul alfa sare în râu şi, fără să gândească, sar toate femelele după masculul alfa. Acel râu este plin de crocodili. Aşa este şi PSD-ul astăzi. Scapă cine poate”, a declarat Valeriu Zgonea, la final.

Cel mai probabil acesta va fi schimbat şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputuţilor, unele surse indicând de şi un posibil înlocuitor al acestuia: Victor Ponta.

  1. Kallus Joiannis Moskeiannis 30 aprilie, 2016, 8:52 am

    Păi ai intrat de bunăvoie în cocină şi acum te plângi că te mănâncă porcii?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.