Zi HOTĂRÂTOARE pentru „vicele” Cadar și „consilierul” Sălășan, la Consiliul Județean Arad

Zi HOTĂRÂTOARE pentru „vicele” Cadar și „consilierul” Sălășan, la Consiliul Județean Arad

Consilierii județeni sunt convocați, luni, într-o ședință ordinară care are nu mai puțin de 26 de puncte pe ordinea de zi, cu tot cu „Diverse”.

Între acestea, se regăsesc și două care nouă ni s-au părut foarte interesante. Și, nu, nu e vorba despre cele legate de angajările de care musai era nevoie prin instituțiile subordonate, ci vizează validarea unui nou consilier județean și alegerea unui nou vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, după constatarea ca vacant a locului deținut de Claudia Boghicevici.

După ce și-au făcut curățenie în partid prin excluderea lui George Demian, care urma la rând, și prin punerea cu botul pe labe (a se vedea de unde mănâncă, fiecare, câte o pâine albă!) a celorlalți care urmau pe lista cu care PNL a candidat la alegerile din 2016, la validare ca și consilier județean, conform proiectului de hotărâre, a ajuns Cristian Ioan Sălășan, președintele PNL Lipova.

Promovarea peste rând a lui Sălășan în Consiliul Județean Arad face parte din strategia și înțelegerile din interiorul PNL Arad. Între altele, acesta urmează să candideze la funcția de primar al orașului Lipova în 2020 iar funcția de consilier județean ar putea fi folosită ca o rampă de lansare în competiția electorală.

Alegerea noului vicepreședinte al Consiliului Județean Arad a fost plasată penultima pe ordinea de zi, înaintea punctului „Diverse”.

Favorit la ocuparea funcției este Răzvan Cadar (PNL), după eliminarea mai multor semne de întrebare…

Dar, să așteptăm rezultatul votului, pentru că în politică, de foarte multe ori, nimic nu e ceea ce pare a fi!

  1. asta da tupeu sa preferi un lautar in locul unui tanar educat si scolit afara

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.