Zile infernale la UPU Arad. Angajații unității și pacienții, nevoiți să suporte temperaturi extreme

Zile infernale la UPU Arad. Angajații unității și pacienții, nevoiți să suporte temperaturi extreme

Zile infernale la Unitatea Primire Urgențe (UPU) Arad, angajații și pacienții au fost nevoiți să suporte temperaturi extrem de ridicate după ce unul dintre chiller-ele unității s-a defectat.

„Săptămâna trecută unul dintre chiller-ele montate în Unitatea Primire Urgențe s-a defectat, iar aparatura existentă nu a mai putut face față temperaturilor caniculare. Societatea Inteco Holding SRL a răspuns prompt solicitării noastre și ne-a ajutat să cumpărăm un alt aparat pentru a asigura temperatura optimă în unitate. Compania a fost și anul acesta alături de noi, donând spitalului un chiller și materialele necesare pentru montare, în valoare de 24.000 de euro. Mulțumim pentru ajutorul acordat atât anul acesta cât și pe parcursul anului trecut. Îmi exprim toată recunoștința și mulțumirea pentru personalul Unității Primire Urgențe care a fost nevoit să lucreze câteva zile în condiții caniculare și nu în ultimul rând le mulțumesc pentru înțelegere, pacienților care au avut, zilele acestea, nevoie de investigații medicale în regim de urgență”, a precizat Florina Ionescu, managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

  1. […] post Zile infernale la UPU Arad. Angajații unității și pacienții, nevoiți să suporte temperaturi e… appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.