„Zilele Aradului”, ALTFEL: Iată care sunt propunerile ALDE, dacă tot e „distracţie” pe bani publici

„Zilele Aradului”, ALTFEL: Iată care sunt propunerile ALDE, dacă tot e „distracţie” pe bani publici

Mircea Purcaru, lider al Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Arad, propune Primăriei Municipiului Arad alte „teme” pentru „Zilele Aradului”, care se vor desfăşura în perioada 17 – 30 august.

„Sub genericul «două săptămâni de distracţie în oraş», Centrul Municipal de Cultură a transmis calendarul manifestărilor care vor avea loc în diferite locaţii din oraş. Aşa cum am mai spus, suntem pe locul întâi la incidenţa bolilor de cancer, dar ne arde de distracţii. Nu nouă, ci edililor noştri, în căutare de capital electoral şi sifonare a banului public”, a spus Purcaru, motiv pentru care ALDE Arad propune alte teme pentru „Zilele Aradului”. Iată care sunt acestea:

„– De pildă, deschiderea oficială ar putea avea loc la spitalul de boli cronice, unde primarul Falcă să prezinte situaţia bolnavilor de cancer. Desigur, împreună cu noul preşedinte al CJA, Adrian Ţolea, pentru că judeţul este locul unu la cancer.

– În ziua a doua, propun ca locaţie intersecţia Kogălniceanu cu Şaguna, unde mor oameni pe capete, primarul având ocazia să spună cu subiect şi predicat de ce nu este semaforizată şi de ce refuză să răspundă la avalanşa de întrebări şi critici pe această temă.

– Ziua a treia: capătul liniei de tramvai din Vlaicu. Subiect: de ce s-a împovărat Aradul cu un proiect enorm de scump şi execrabil executat, de ce au fost schimbate staţiile de tramvai în aşa fel încât arădenii să fie obligaţi să treacă de trei-patru semafoare, pentru a schimba tramvaiul? De ce noile staţii sunt amplasate după semafoare, nu înainte, astfel că tramvaiele opresc întâi la semafor, iar după aceea în staţie?

– Pe Meţianu este stabilită locaţia, schimbăm doar tema: de ce s-au plătit 8.500 euro pentru fiecare bancă, din moment ce costul real este puţin peste 1.000 euro? De ce au şubrezit buldozerele lui Falcă pereţii exteriori ai caselor iar acum proprietarii trebuie să le repare pe banii lor?

– Locaţie: CET Arad. Temă: De ce plătesc arădenii aproape cel mai mare preţ al Gigacaloriei pe ţară?

– Parcul Reconcilierii: De ce s-au dat sume imense pentru instalaţii de irigat, care udă… pietrele?

– Camera de Conturi: câte studii de fezabilitate, pe sute de mii de euro, au fost plătite pentru proiecte care nu s-au realizat niciodată? Câte proiecte, pe bani grei, pentru diferite firme, au fost făcute de către firma soţiei primarului?”

„Am avea subiecte pentru fiecare din «Zilele Aradului», ba chiar pentru toate zilele lui Falcă la Primăria Aradului, până la localele din 2016 şi tot nu am termina lista dovezilor privind atitudinea de dispreţ a primarului faţă de arădeni”, a conchis Purcaru.

  1. Foarte bun articolul, dar mult prea scurt.

    Raspunde
  2. Felicitari pt. articol……Rusine administratiei FALCA!!! DNA-ul nu aude???

    Raspunde
  3. Ne pare rau, dar noi lucram cu materialul clientului 🙂 Daca dl. Mircea Purcaru avea mai multe „teme” fiţi siguri ca era mai lung articolul. Poate data viitoare 😉

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.