Zilele porților deschise la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad

Zilele porților deschise la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad își va deschide pentru prima dată porțile pentru publicul arădean, prilej cu care vor avea loc tururi ghidate în culisele teatrului. Reamintim publicului că programul de vizitare se va desfășura după următorul program: joi (23 iunie) și vineri (24 iunie), de la ora 11 și de la ora 13 iar sâmbătă (25 iunie) și duminică (26 iunie), de la ora 10.

„În cazul unor grupuri numeroase, vizitatorii noștri se pot înscrie la secretariatul instituției, la numărul de telefon 0257/280016, la adresa de e-mail: secretariat@teatrulclasic.ro cât și pe pagina de facebook a Teatrului Clasic ,«Ioan Slavici» Arad, cu mențiunea zilei și orei pentru care optează să facă turul”, precizează reprezentanţii teatrului.

„Cei care doriți să ne treceți pragul în această perioadă trebuie să știți că la fiecare tur veți fi întâmpinați de actorii noștri, care vă vor prezenta culisele teatrului. Astfel, în prima zi, adică joi, 23 iunie, de la ora 11, gazdele dumneavoastră vor fi actorii Marian Parfeni și Oltea Blaga iar de la ora 13, vă vor întâmpina actorii Ioan Peter și Cecilia Lucanu – Donat. În zilele următoare oaspeții noștri vor fi întâmpinați de actorii Mariana Tofan, Carmen Vlaga – Bogdan, Roxana Sabău, Ștefan Statnic, Oana Kun, Ionel Bulbuc și Angela Petrean Varjasi”, au mai precizat oficialii teatrului arădean.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.