Ziua porților deschise la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Ziua porților deschise la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Aproape 900 de elevi ai liceelor arădene au trecut, luni, pragul Universității „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad cu ocazia Zilei Porților Deschise.

Acestora le-a fost prezentată oferta educațională a universității, prilej cu care au aflat informații despre programele de studii și au interacționat cu studenții și cadrele didactice ale UAV.

„Ne bucurăm să vedem un număr atât de mare de elevi de clasa a XII-a care se interesează de viitorul lor. Viața de student este cea mai frumoasă perioadă din viața unui tânăr iar aici, la universitatea de stat din Arad, le oferim tuturor programe de studii diverse, condiții excelente de cazare și masă și, în plus, o serie de activități extracurriculare organizate de către Liga Studenților din UAV. Ne bucură că performanțele noastre au fost recunoscute de ARACIS prin calificativul de încredere acordat universității noastre, ceea ce confirmă, o dată în plus, că aici la UAV studenții se pot bucura de un învățământ de calitate”, a declarat prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.