Ingrediente: 1 Kg burtă de vită (fideluţe), 2 cepe, 2 morcovi mari, o ţelină mică, ½ litru suc de roşii, ulei, sare, piper Mod de preparare: Legumele ...
Rubrică culinară de week-end în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Salată cu ton şi tiramisu cu piscoturi
Salată cu ton Ingrediente: 200 gr conservă de ton bucăţi; ceapă verde 4 bucăţi, o salată verde medie; 2 roşii, morcovi; măsline; ulei; sare şi piper M...
Rubrică culinară de week-end în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Deserturi delicioase
1. Baton ciocolată Ingrediente: 250 grame zahăr; 500 ml apă; 250 grame unt. Mod de preparare: Se fierb circa 20 minute la foc scăzut până devin un si...
ULTIMUL weekend cu VREME de VARĂ. Profită cât mai POȚI
Deși în a doua parte a lunii septembrie temperaturile vor continua să fie ridicate, după acest weekend toamna va intra în drepturi. Sâmbătă, temperatu...
Un videoclip despre România promovat de National Geographic face furori în întreaga lume (VIDEO)
Clipul „Weekend-ul tău în România”, promovat de National Geographic, a fost urmărit de milioane de oameni din întreaga lume. „Ai căutat în atâtea locu...