Călin Popescu Tăriceanu, despre PNL: „Este un partid băsist”

Călin Popescu Tăriceanu, despre PNL: „Este un partid băsist”

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte al Senatului, a declarat la Arad, cu regret, că „Partidul Naţional Liberal a abandonat valorile şi principiile liberale şi a trecut la populari”.

„Din PNL, partidul în care am activat atâţia ani, a rămas numai sigla. Mai grav, în momentul de faţă, partidul este unul de care Traian Băsescu ar trebui să fie mândru. Este un partid băsist”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit liderului ALDE, cota ridicată a PNL are o singură explicaţie şi anume „transferul de popularitate de la preşedintele Iohannis”.

Călin Popescu Tăriceanu a mai declarat că până la mijlocul lunii decembrie, ALDE, care a devenit a treia forţă politică a României, continuă atragerea de noi membri, după care va avea loc desemnarea candidaţilor, prin vot direct.

  1. basist e in special la Arad unde conduce finul Falca

    Raspunde
  2. D-l Tariceanu un liberal pur singe.Te sustinem.

    Raspunde
    • Asa pur sanbge e ca sustiune un inculpat pe nume Ponta si un condamnat pe nume Dragnea……asta da liberalism pur sange :))) asta e geniala, de retinut :)))))

      Raspunde
    • Liberal pur singe ce sa spun. Nu mai spuneti prostii de astea, nu mai este liberal nici un politician astazi, toti sunt fosti comunisti sau neocomunisti.

      Raspunde
  3. D-l Tăriceanu, fiind un pozitivist prezumă această nație cu o calitate de discernere politică.

    Raspunde
  4. Un singor cuvint adresat d-lui Tariceanu , RESPECT .

    Raspunde
  5. Dupe care a papat la ratio doi cartofi si urme de carnita sponzorizate de af ciupe ca erau tăți în păr unu mai important ca altu, iar ciupe si-a adus elogii lui ca de obicei ca ce bravuri a facut el si ca ce proiecte are si dai si dai …..gretos

    Raspunde
  6. Felicitari domnule Ciupe!Tariceanu la Arad-recunosc ca v-am auzit spunand asta ,ca il veti aduce.A venit mai repede dacat s-au asteptat multi.

    Raspunde
  7. Se pare ca si tu ai papat din carnita si cartofi de care vorbesti, eu iti doresc sa se transforme in fiere in burdihanu tau , basistule scarbavnic care esti !

    Raspunde
    • ?? esti fisa sau nevasta-sa incordato, pai n-ai vazut ca majoritayea erau buiaci si au venit sa baloteze ceva nu sa asculte agramatismele ilustrului co de fapt a ilistrilor co….??

      Raspunde
  8. la AR nu mai exista PNL. E PDL toata ziua la discretia lui Falca si Geanina Pistru. Restul sunt umplutura cu impresii

    Raspunde
  9. PDL-ul la Arad ne-au servit printre cele mai mari taxe si impozite din tara au taiat tot ce se putea taia pina si pensile batrinilor si-au luat un cojoc PNL.Acum vor venii sa-i alegem ca sunt transformati!? Va este frica de Tariceanu liberal autentic.NU mai vrem PDL…

    Raspunde
  10. Aradeanul vesel nu ne interseaza frustrarile tale.Atentie la scriere.Aradean din Teleorman?

    Raspunde
  11. Ciupe lant gros nu inceteaza sa uimeasca, din pacate pentru el, uimeste prin prostie. Cei de la masa radeau de el….

    Raspunde
  12. Poate râdeau de mata fraiere ca tu stai la masa cu boschetarii la birturile din cartier sau poate îți da falca ceva de ros ca la masa lui nu te accepta.

    Raspunde
  13. Frunza verde de artar, Ciupe….viitor primar!

    Raspunde
  14. INTALNIREA TRASEISTILOR POLITICI CARE SE PLICTISESC PE CENTURA POLITICII! SE BAGA SINGURI IN SEAMA CACI ORICUM NIMENI NU-I IA IN SEAMA.

    Raspunde
  15. Traseisti politici sunt aceia care si-au schimbat mereu numele sa-si piarda urma:PDL,MCL,ARD,noul PNL!!! Liberalii autentici sunt la Tariceanu.

    Raspunde
  16. Ciupe si Purcaru suparati foarte tare pe fostii PDL-isti sub acoperire(PNL).Este foarte bine.Sa va amintesc traseul:PD,PDL,MCL,ARD,(PNL)

    Raspunde
  17. ospiciuvirtul.blogspot.ro

    Raspunde
  18. Ma labinstain ! ai grija cu invidia , rautatea si frustrarea din fizicul tau piftios , nu de alta dar chiar daca iti pierzi tu mintile ALDE va conta din ce in ce mai mult in politica aradeana .

    Raspunde
  19. Se pare ca tu esti scoaba si la intelect , a fi buiac inseamna ca esti entuziast si plin de verva , tu confunzi cuvantuk cu buimac(a) asa cum esti tu din fatare .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.