VIDEO/ Vaccinarea – PRO sau CONTRA? Documentar EXPLOZIV!

VIDEO/ Vaccinarea – PRO sau CONTRA? Documentar EXPLOZIV!

În contextul dezbaterilor tot mai aprinse privind vaccinarea, Societatea Raționalistă Română aduce publicului român un documentar care investighează subiectul vaccinării sub toate aspectele lui.

Beneficiind de participarea unor experți incontestabili în pediatrie, imunologie, psihologie și antropologie, precum și de prezența a numeroși medici precum și terapeuți homeopați, documentarul „Vaccinat – Dragoste, Frică și Vaccinuri” își propune să ofere părinților informație corectă, bine documentată și corect argumentată pe acest subiect.

Președintele Societății Raționaliste Române, Ovidiu Covaciu, a declarat: Acest documentar este un adevărat eveniment, în condițiile în care în România acoperirea vaccinală a scăzut, iar Ministerul Sănătății anunță introducerea unor reguli noi pentru vaccinare. Un astfel de documentar ar trebui urmărit cu atenție de către oricine este interesat de subiect, fie că este părinte sau medic. Partea cea mai bună este că e disponibil oricui, direct pe Youtube, gata să fie urmărit oricând.”

Documentarul are ca scop să facă lumină în ceea ce priveşte controversa vaccinării. El scoate în evidenţă importanţa vitală pentru sănătate a acesteia, dar prezintă şi potenţialele riscuri.

„Vaccinat – Dragoste, Frică și Vaccinuri” oferă un răspuns celor interesaţi de subiect, care să-i ajute să ia decizia corectă pentru copiii lor.

Vezi aici DOCUMENTARUL TRADUS:

https://www.youtube.com/embed/Cnq0P_fQWEE?vq=hd1080&hl=ro&cc_lang_pref=ro&cc_load_policy=1

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.