ANUNȚ PUBLICITAR INEDIT: „Vând SICRIU puţin folosit”. Ce se ascunde în spatele acestui anunț!

ANUNȚ PUBLICITAR INEDIT: „Vând SICRIU puţin folosit”. Ce se ascunde în spatele acestui anunț!

Un anunț postat de un tânăr din Berceni (jud. Ilfov) pe un site de mică publicitate a devenit viral pe reţelele de socializare, producând stupoare şi amuzament printre internauţi.

Vânzătorul precizează că are la vânzare un sicriu ce „prezintă uşoare urme de uzură normală” şi că „la interior lipseşte pânza, perna şi ocupantul”.

La finalul anunţului care a înregistrat zeci de mii de vizualizări, vânzătorul mai adaugă – în treacăt – că de sicriu este ataşată o motocicletă de colecţie, fabricată în anul 2012.

„Vând sicriu puţin folosit, lemn de brad lăcuit. Stare bună, prezintă uşoare urme de uzură normală, zgârieturi şi perforaţii, nimic grav. La interior lipseşte pânza, perna şi ocupantul. Dimensiuni: 200 x 80 cm. Accesorizat cu un frumos crucifix din plastic aurit, 4 mânere de asemenea din plastic aurit, 8 şuruburi de fixare cu capac în formă de cruce (plastic aurit), precum şi o motocicletă Ural Retro, an fabricație 2012, 9.000 km, culoare roşie stare ca nouă. Preţ: 11.500 de euro, negociabil”.

Tânărul a postat un anunț banal în toamna anului trecut, iar când a văzut că nimeni nu părea interesat de ceea ce avea el să vândă, a încercat o alternativă creativă la anunţul său. Bucureşteanul povestește că el chiar se plimbă cu sicriul în ataş.

„Am circulat şi circul cu sicriul montat pe ataş. Lumea râde şi se distrează, dar unii nu înţeleg gluma”, a povestit vânzătorul.

Tânărul recunoaște că ideea nu i-a aparţinut, ci a împrumutat-o de la nişte turişti străini.

„Acum doi ani m-am întâlnit cu nişte englezi care au făcut un tur de patru zile prin Transilvania. Unul dintre ei era costumat în Dracula, celălalt în Frankenstein şi se plimbau cu un sicriu ataşat de motocicletă”, a povestit entuziasmat vânzătorul.

Foto: olx.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.