A SCĂPAT ca prin MINUNE! Accident STUPID, la UTA

A SCĂPAT ca prin MINUNE! Accident STUPID, la UTA

Un bărbat a scăpat ca prin urechile acului astăzi, în zona UTA, după ce unul din braţele de calare ale unei automacarale (foto, jos) i-a avariat serios maşina parcată pe marginea drumului.

Şoferul automacaralei nu a observat că unul dintre braţele de stabilizare (calare) era ieşit şi a lovit cu el un Renault parcat pe marginea drumului.

„Am coborât să iau ceva. Ăsta a fost norocul meu”, a exclamat şoferul Renaultului, maşina acestuia fiind efectiv întoarsă invers de braţul automacaralei care a agăţat-o.

Foto: Cristian Moţ

accident stupid uta 3accident stupid uta 2

  1. soferul macaralei e prostul satului :))))

    Raspunde
    • Poate ar trebui vazut daca se poate parca in zona aceea regulamentar

      Raspunde
      • Proste te-o facut ma-ta ! Asta va fute pe voi grija, daca ala a parcat sau nu regulamentar. Ma boule si daca nu pe el il lovea, intr-un final tot lovea pe cineva. Asa macar au fost doar pagube materiale . Mare-i gradina Ta Doamne !

        Raspunde
  2. Sì sa fi fost parcat regulamentar ori nu, ideea este în felul următor: puteau sa fie persoane în acea mașină care acum sa nu mai fi fost printre noi, puteau sa fie „n” cazuri , gen: copil , batran/a etc si sa rămână acolo sub brațul utilajului. .. cred cu vehementa ca uneori ar trebui sa spunem un Doamne Îți Mulțumesc! Atât … iar cei ce se ocupă de controlul utilajelor sa fie mai precauți pe viitor. Just saying.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.