Zeci de ȘOFERI au rămas fără PERMISE. Au trecut pe ROȘU și nu au acordat PRIORITATE

Zeci de ȘOFERI au rămas fără PERMISE. Au trecut pe ROȘU și nu au acordat PRIORITATE

Nu mai puțin de 39 de șoferi au rămas fără permise pentru o perioadă de 60 de zile în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii rutieri în municipiul Arad.

La acțiunea care a avut loc pe parcursul a două zile au luat parte efective mărite de polițiști ai Biroului Rutier care au acționat pe raza municipiului.

„Polițiștii Biroului Rutier au acționat în perioada 20-21 februarie, în intervalele orare 8.30-13.30 și 16.30-21.00, pe raza municipiului, pe linia constatării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. Astfel, în perioada antemenționată, activitățile desfășurate de polițiști au vizat depistarea și sancționarea șoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a străzii, precum și a celor care trec pe culoarea rosie a semaforului electric”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad Lorena Radu.

În urma activităților desfășurate, au fost reținute 39 de premise de conducere, cele mai multe pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului electric și pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.