Cea mai GELOASĂ femeie S-A MĂRITAT. LUCRUL pe care i-l cerea iubitului de fiecare dată când se întorcea acasă!

Cea mai GELOASĂ femeie S-A MĂRITAT. LUCRUL pe care i-l cerea iubitului de fiecare dată când se întorcea acasă!

Debbi Wood de 43 de ani din Leicester este considerată cea mai geloasă femeie din Marea Britanie. Femeia a mers cu paranoia până într-acolo încât obișnuia să-și supună iubitul, Steve, unui test cu detectorul de minciuni de fiecare dată când acesta se întorcea acasă, de teamă ca nu cumva să o înșele.

Debbi și Steve s-au căsătorit, de Halloween, iar soțul, pe care l-a supus unui adevărat supliciu înainte de nuntă, a postat pe Facebook că a meritat cu vârf și îndesat.

„Eu și Debbi suntem, oficial, soț și soție… Wow”, a postat Steve pe Facebook, în timp ce Debbi, care și-a schimbat numele de familie pe rețeaua de socializare încă dinainte de nuntă, și-a modificat și statutul, postând următorul comentariu: „Te iubesc soțul meu XX (sic)”.

Steve și Debbi s-au cunoscut pe Facebook în 2011 și de atunci bărbatului i-a fost interzis să aibă fete ca prieteni, sau să se uite la femei la televizor.

Debbi a fost diagnosticată în septembrie cu o boală psihică rar întâlnită, sindromul discordant Othello, ea urmărindu-i iubitului său telefonul, adresa de e-mail și conturile bancare și instalând diferite filtre pe laptopul acestuia.

„Mi-a fost foarte greu să vorbesc despre sindromul meu, dar în final, am făcut-o pentru că există o mulțime de oameni care suferă de aceeași boală și nu știu despre asta”, a declarat Debbi.

Debbi a spus a devenit geloasă încă de la începutul relației lor, când Steve a fost văzut și cu o altă femeie.

„Dacă ești într-o relație și ești fericit cu partenerul tău, ar trebui să ai ochi doar pentru acea persoană”, este de părere femeia, care recunoaște că gelozia ei s-a înrăutățit din luna septembrie, când cei doi au luat decizia de a se muta împreună.
Foto: leicestermercury.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.