Ingrediente: 1 Kg burtă de vită (fideluţe), 2 cepe, 2 morcovi mari, o ţelină mică, ½ litru suc de roşii, ulei, sare, piper Mod de preparare: Legumele ...
Rubrică culinară de week-end: Prăjitură cu vişine din compot
Ingrediente: 6 ouă, 200 gr zahăr, 200 gr făină, 100 ml ulei, 50 ml apă, două plicuri zahăr vanilat, 2 borcane compot vişine fără sâmburi, sare, un pl...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Fursecuri de Crăciun
Fursecuri decorative Ingrediente: 200 gr unt moale, 120 gr zahăr, 320 gr făină, 2 ouă, 2 plicuri zahăr vanilat şi 1 plic praf de copt Mod de preparar...
Rubrică culinară de week-end în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Salată cu ton şi tiramisu cu piscoturi
Salată cu ton Ingrediente: 200 gr conservă de ton bucăţi; ceapă verde 4 bucăţi, o salată verde medie; 2 roşii, morcovi; măsline; ulei; sare şi piper M...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Pulpe pui cu cartofi, caşcaval şi smântână la cuptor, orez cu lapte şi scorţişoară
Pulpe pui, caşcaval şi smântână la cuptor Ingredinte: 900 gr pulpe dezosate; 1 Kg cartofi roşii, 400 gr caşcaval, 400 g smântână, 5-6 căţei usturoi, u...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica. Supă chinezească şi salată de piept de pui, avocado cu reducţie de oţet balsamic
Supă chinezească pentru 4 persoane 1.600 apă 4 cub knor de vită 1 lingură soya sos 1 lingură fish sos 200 gr carne tocată ( se condimentează şi se fac...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Supă cremă dovleac şi pulpe pui cu piure
Supă cremă dovleac Ingrediente: 1 dovlecel 250-300 g; 1 ceapă; 1 cartof; 1 cub knor găina Mod de preparare: Se curăţă dovlecelul de coajă şi seminţe,...
Rubrică culinară de week-end în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Deserturi delicioase
1. Baton ciocolată Ingrediente: 250 grame zahăr; 500 ml apă; 250 grame unt. Mod de preparare: Se fierb circa 20 minute la foc scăzut până devin un si...
Rubrică culinară de week-end în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Deserturi delicioase
1. Baton ciocolată Ingrediente: 250 grame zahăr; 500 ml apă; 250 grame unt. Mod de preparare: Se fierb circa 20 minute la foc scăzut până devin...