12 autospeciale noi pentru Inspectoratul de Poliție Județean Arad

12 autospeciale noi pentru Inspectoratul de Poliție Județean Arad

Parcul auto al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad s-a înnoit cu 12 autospeciale noi.

În vederea acoperirii deficitului de parc auto de la nivelul structurilor operative, la nivelul Poliției Române au fost achiziționate peste 560 de autospeciale de intervenție noi, atât pentru Poliția Română cât și pentru Poliția de Frontieră.

199 de autoturisme au intrat în dotarea Inspectoratului General al Poliției Române până în acest moment, urmând ca până la data de 18 iunie să fie recepționate alte 262 de autoturisme Dacia Logan.

În această dimineață, la Inspectoratului de Poliție Județean Arad au sosit 12 autospeciale de poliție de intervenție inscripționate, având în dotare pe langă rampele de semnalizare acustice și optice, prize pentru stații, acumulatori suplimentari precum și alte accesorii în vederea optimizării intervenției polițiștilor la intervenții. 9 autospeciale au fost repartizate în mediul rural, la posturile de poliție Beliu, Conop, Moneasa, Săvârșin, Secusigiu, Semlac, Socodor, Șagu și Tîrnova, 2 la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Arad și 1 la Biroul Autostrăzi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.