Atenţie la McDonald’s! Cum sunt ÎNŞELAŢI clienţii restaurantului

Atenţie la McDonald’s! Cum sunt ÎNŞELAŢI clienţii restaurantului

Clienţii McDonald’s sunt înşelaţi cu ajutorul unor vouchere în valoare de 75 de lei, informează specialiştii Centrului de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO).

Este vorba despre o campanie de scam în cadrul căreia clienţii sunt invitaţi să completeze un chestionar dintr-un site şi să dea mai departe mesajul.

„O nouă campanie de tip #scam, aceeași metodă folosită de infractorii cibernetici. Aceștia au copiat elemente din identitatea vizuală a McDonald’s Romania și oferă «vouchere» de 75 de RON clienților. Pentru a primi «premiul» trebuie să distribui mesajul «promoțional» prin aplicația WhatsApp către 30 de prieteni. REȚINEȚI faptul că astfel de concursuri/promoții trebuie să se regăsească inclusiv pe canalele oficiale ale companiei (site, social media), ceea ce nu se întâmplă nici în acest caz! #CERT #cybersecurity”, se menţionează în avertizarea CERT-RO.

Campania de scam vizează colectarea de date personale de la cei care-i cad în plasă.

Loading...
  1. Sunteti niste gunoaie ordinare cu stiri false.
    Niste analfabeti ordinari carora le place sa posteze “stiri” de cacat…

    Raspunde
  2. Cei de la MC de fura la sosuri… Cartofi… Meniuri… Dacă nu verifici acolo ramai păgubit.. De fiecare dată a lipsit ceva… Nu poate fi tot greșeală

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.