2016 este un an plin de evenimente din sport, iar ponturile la pariuri te pot ajuta să le foloseşti în avantajul tău

2016 este un an plin de evenimente din sport, iar ponturile la pariuri te pot ajuta să le foloseşti în avantajul tău

Anul 2016 este unul plin de evenimente sportive, asa ca pariorii vor avea unde si pe ce sa joace. Si nu discutam doar despre niste competitii obisnuite, care oricum se desfasoara an de an, ci de evenimente cu adevarat speciale, din cele mai populare sporturi, fata de care multi simt o placere deosebita sa priveasca, dar si sa isi incerce norocul si sa joace. Si, totusi, cu atat de multe variante, mai comune sau mai rare, cum poti sa iti imparti banii si sa te mai si asiguri ca nu ii vei pierde pe toti? Solutii exista, dar fiecare bilet trebuie sa fie tratat cu responsabilitate si bine gandit inainte sa fie plasat.

Acestea fiind spuse, comunitatile de pariori au un rol foarte important in anul care abia a inceput, pentru ca ele vor reprezenta ghidul cel mai bun al tuturor persoanelor interesate de pariuri, fie ele offline sau online. Si iata cum te pot ajuta aceste comunitati.

O multime de variante, fiecare cu elementele ei atractive

Liga 1 si a 2-a, Liga Campionilor, Europa League, NBA, NHL, Formula 1 si circuitele masculin si feminin de tenis. Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante evenimente, pe care fiecare parior roman si le trece an de an in calendar. La ele se adauga, insa, si multe alte meciuri, competitii si ligi care intereseaza mai putini jucatori, dar care nu trebuie, in niciun caz, uitate sau trecute cu vederea. Asadar, zi de zi exista un meci pe care se poate paria si in fiecare saptamana exista sanse de a castiga, mizand pe o competitie din afara tarii. Optiunile sunt, deci, nenumarate si, cum niciun parior nu poate sa joace pe toate sporturile, trebuie sa fie facuta o selectie.

In primul rand, aceasta este realizata in functie de preferinte. Unora le place fotbalul, altii prefera tenisul, baschet-ul sau oricare al sport mai popular sau mai obscur. Iar, odata cu aparitia pariurilor online, fiecare este o solutie. A doua metoda de delimitare a intereselor este cea a cotelor. Pana la urma, pariezi acolo unde crezi tu ca sunt cote mai bune, dar si unde exista sanse mai mari, in care rezultatul pe care mizezi sa se afle la finalul zilei pe tabela.

Si daca nu esti convins care dintre rezultate sunt mai probabile, poti oricand sa urmaresti ponturile zilnice oferite de comunitati. Nu doar ca ele iti pot da noi idei de sporturi si competitii pe care le poti alege, dar pot reprezenta si un ghid bun in vederea alegerii meciurilor care iti vor aduce cei mai multi bani.

Ponturi pentru toata lumea, oferite gratuit de tipsterii comunitatilor online

Daca nu ai aflat inca, exista foarte multe posibilitati de a afla ponturi la pariuri si majoritatea lor sunt gratuite. Si chiar ai ce invata de la ele, pentru ca sunt variante, uneori insotite de analize competente si facute pentru ca toata lumea sa profite de ele. In plus, pana si ziarele de profil sportiv din Romania au inceput sa ofere pronosticuri, ba, chiar mai mult decat atat, se lauda destul de des si in legatura cu valoarea lor, asa ca ar fi cazul sa ii credem cand spun asta.

Ziarele nu sunt, insa, singurele entitati care ofera ponturi, cote si pronosticuri. Comunitatea pariorilor din Romania, PariuriX.com, vine si ea cu ponturi pariuri sportive cum sunt in Gazeta, care chiar le sporeste numarul. Interesant este insa si faptul ca pronosticurile se indeplinesc in mai bine de jumatate din cazuri. Complexitatea este si ea un atu important, pentru ca sunt oferite atat pariuri simple, prin care se mizeaza doar pe rezultat (victorie sau egal, pentru meciurile de fotbal), dar si unele care tin cont de numarul de goluri, cine le inscrie sau rezultatele la pauza, nu doar la final. Cum cotele pentru astfel de pariuri cresc, pentru cineva care isi doreste sa castige ar fi o idee buna sa le utilizeze, chiar daca riscul de a pierde urca si el.

Mai mult decat atat, pentru cei care isi doresc sa discute cele mai noi ponturi, aparute din diverse surse, dar si alte informatii legate de acest subiect, exista foarte multe thread-uri pe forumul de la PariuriX in care pariorii isi dau cu parerea despre ceea ce ii intereseaza si, daca si tu faci parte din aceasta lume, ai posibilitatea de a afla lucruri noi si de a-ti spune, la randul tau, opinia despre case de pariuri, ponturi si evenimente pe care este mai sigur sa se joace.

Alte avantaje pentru cei care ofera ponturi

Pe langa placerea de a juca si de a schimba informatii cu alte persoane interesate de aceleasi lucruri, comunitatile online pun la dispozitia celor care ofera ponturi si diverse premii. Astfel, concursuri precum Biletul Zilei pot aduce premii in bani de pana 4500 lei pe zi, iar concursul de pronosticuri de la PariuriX.com chiar 6000 de lei, ambele premii fiind oferite lunar. Asadar, daca esti pasionat si crezi ca ai acumulat suficient de multa experienta pentru a-i ajuta si pe altii, poti profita de acest lucru si posta la randul tau ponturi si bilete din care sa se inspire alti jucatori. In plus, nu se stie niciodata ce altfel de beneficii iti pot fi aduse de aceste bilete.

2016, anul marilor evenimente sportive

O data la patru ani se intampla ca doua dintre cele mai mari si mai importante competitii de pe glob sa atraga atentia a miliarde de telespectatori si a sute de mii de spectatori, iar 2016 este unul dintre acesti ani. Astfel, in vara care urmeaza, va avea loc atat Campionatul European de Fotbal, cat si Jocurile Olimpice de vara de la Rio.

Campionatul European de Fotbal din 2016. Dupa nu in mai putin de 8 ani am reusit si noi sa ne calificam la un turneu final, asa ca pariurile vor avea de aceasta data si o miza mult mai personala. Cu toate acestea, pronosticurile expertilor din lumea pariurilor nu sunt in favoarea echipei noastre, acestia mizand in continuare pe echipele consacrate, asa cum sunt Germania, Spania, Franta (care va juca in aceeasi grupa cu noi), dar si pe surprize placute ale ultimilor ani, asa cum este Belgia. Asadar, competitia va fi una pasionanta, iar pariorii cu experienta pot face bani buni de pe urma ei. Si daca vrei sa faci si tu acelasi lucru, poti urma pronosticurile pentru mai multe sanse de castig.

Jocurile Olimpice de Vara. Probabil este cea mai pasionala competitie de pe glob, dar, din pacate, inca una la care sansele noastre sunt destul de mici. Cu din ce in ce mai putine sporturi la care chiar contam in competitii internationale, pariorii romani par sa nu aiba prea multa incredere in participarea noastra. Poate ca vom avea succes la gimnastica, tenis, scrima si, cu putin noroc, la handbal, dar sansele de medalii la alte sporturi sunt foarte scazute. Totusi, asta nu inseamna ca nu vei avea pe ce sa pariezi, pentru ca cele peste 100 de medalii de aur puse in joc reprezinta o atractie suficient de mare si pentru sportivi, dar si pentru pariori.

Alte competitii. Faptul ca va incepe Campionatul European si ca toate campionatele din Europa se vor termina mai devreme, nu inseamna ca ele nu reprezinta in continuare un punct foarte important de interes. In Anglia sau Italia competitia inca este una foarte incinsa, chiar daca in restul ligilor puternice favoritele deja par ca s-au impus. Nici Liga 1 nu lipseste din grafic, cu cel putin cinci echipe care se bat la titlu (ASA Targu Mures parand cam departe de obiectiv). Daca la acestea adaugam si Champions League si Europa League, este clar ca vom avea o primavara plina de evenimente care pot aduce multi bani pariorilor, dar ii si pot lasa fara buget pentru intrecerile de la vara. Asa ca pariati cumpatat si ascultati ponturile oferite de experti pentru a reusi sa va bucurati de aceasta pasiune.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.