VACANȚĂ CU PERIPEȚII: A vrut SĂ RETURNEZE o geantă, dar CE A URMAT l-a dus LA UN PAS DE MOARTE

VACANȚĂ CU PERIPEȚII: A vrut SĂ RETURNEZE o geantă, dar CE A URMAT l-a dus LA UN PAS DE MOARTE

Când pleci în vacanță te gândești la relaxare, distracție, cumpărături, vizitarea unor locuri noi, nicidecum că s-ar putea să nu te mai întorci om acasă. Și cu cât ești mai tânăr, cu atât astfel de gânduri sunt mai departe.

Viața, însă, se încăpățânează, uneori, să demonstreze că este plină de neprevăzut.

Un tânăr britanic de 20 de ani a avut parte de o vacanță pe care nu o va uita niciodată și asta pentru că era să-și piardă viața, departe de casă, dintr-o întâmplare banală.

Callum Copson (FOTO) a plecat împreună cu iubita lui Erin Brown de 18 ani în staţiunea Marmaris din Turcia.

Cei doi au avut o vacanță minunată, până în ziua când au mers într-un bazar pentru a face cumpărături. Iubita sa și-a ales o geantă, iar mai târziu a văzut că avea mai multe defecte din fabricație. Pentru că geanta fusese una scumpă, cei doi au decis să meargă înapoi la vânzător să returneze produsul.

big sale

Lucrurile nu au fost pe cât de simple s-au gândit cei doi tineri că vor fi. Ajunși la tejgheaua negustorului, după ce și-au manifestat nemulțumirea legată de produsul cumpărat, totul a degenerat într-o ceartă de toată frumusețea.

_77243139_callum2

Toți vânzătorii din bazar au început să arunce cu tot ce aveau la îndemână în tânără, iar Callum a încercat să o apere. Conflictul a degenerat rapid şi doi bărbaţi l-au imobilizat pe tânăr, în timp ce fiul vânzătorului, un adolescent de 15 ani, l-a înjunghiat în stomac.

_77243136_callum1

Timp de 10 ore medicii s-au luptat pentru a-i salva viața britanicului. Tânărul a fost dus de urgență la spital unde a fost operat, însă, la scurt timp au apărut complicații care i-au pus viața în pericol. Medicii au continuat să dea totul pentru a-l salva pe tânăr, iar acum Callum se recuperează.

Fiul negustorului, Mehmet Karabulut a fost reținut de polițiști și supus mai multor teste psihologice, care au demonstrat că adolescentul suferea de grave probleme psihice.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.