3 motive pentru care trebuie să cumperi o mașină de cusut Singer

3 motive pentru care trebuie să cumperi o mașină de cusut Singer

Acum mai bine de douăzeci de ani, puteai găsi o mașină de cusut aproape în fiecare casă în care intrai, iar acestea erau obiecte importante, care nu lipseau din zestrea femeilor.

Chiar dacă timpurile și obiceiurile s-au schimbat, cusutul a redevenit cool. Iar asta este posibil deoarece și instrumentele cu care îl poți practica s-au îmbunătățit considerabil. Mai mult, pentru că îți petreci mai tot timpul în ecrane, aceasta este o activitate prin care nu doar că produci ceva creativ, dar prin care te poți și relaxa.

Uite 3 motive pentru care trebuie să îți cumperi o mașină de cusut Singer:

  1. Este ușor de folosit chiar și atunci când nu ai experiență.

Au trecut vremurile în care femeile erau trimise să învețe meserie și cam oricine știa să folosească un astfel de aparat. Ce bine însă, că nici acestea nu au rămas la fel și continuă să se schimbe și să ușureze viața celor care le folosesc.

Cusutul nu mai este o activitate pe care să o practice oricine, iar oamenii care o fac sunt de cele mai multe ori pasionați de-a dreptul de tot ceea ce presupune designul vestimentar și crearea unor modele unice de haine, pe care să le poarte cu mândria pe care orice creator o arată atunci când își etalează produsul în fața unei audiențe.

Chiar dacă te afli la început în acest domeniu, nu trebuie să te îngrijorezi, pentru că mașina de cusut Singer poate fi folosită cu încredere. În acest caz, poți opta pentru un model Prelude, Singer 8280 sau Singer M2405.

  1. Este ușor de transportat.

De ce? Pentru că greutatea ei nu depășește 7 kilograme și poți să optezi pentru un model portabil, care îți permite să îți schimbi spațiul de lucru ori de câte ori simți nevoia. Vechile modele erau mari și, de cele mai multe ori, erau integrate într-una dintre camere, ca obiect de mobilier. Acum, însă, poți depozita acest instrument de cusut și îl poți scoate doar atunci când ai nevoie de el, fără să încarci în mod inutil spațiul din casa ta.

Însă, tocmai pentru că are o istorie de mai bine de 169 de ani deja, brandul propune și designuri mai classy, transformând acest aparat nu într-un obiect de mobilier, ci într-o decorațiune pe care o poți afișa pentru un plus de eleganță și gust. Trebuie să știi însă că aceste modele Vintage sunt acționate manual, cu ajutorul unei manivele. Astfel, în cazul de față se poate observa cum designul primează în detrimentul funcționalității, iar dacă planul tău este să coși mai mult, atunci este posibil ca acest model să nu te avantajeze.

  1. Mașina de cusut Singer este ideală chiar și pentru cei mai exigenți cumpărători.

În funcție de complexitate, poți apela la modele care, pe lângă funcția de coasere, le au și pe cele de matlasare și surfilare și care îți permit, deci, să efectuezi mai multe operațiuni și, implicit, să realizezi produse mai complexe. Astfel de modele beneficiază de piciorușe special concepute pentru fermoare, butoniere sau nasturi.

O asttfel de mașină de cusut cu funcții superioare poate oferi, în plus, și funcții precum introducerea firului în ac, lumină, coasere inversă și poate dispune și de un mâner, care face transportarea sa mult mai ușoară.

Probabil că ți s-a întâmplat de multe ori să mergi în magazine și să probezi haine care să arate atât de bine pe umeraș, dar pe care, pentru a le purta, trebuia să le modifici. Sau ai dat de bluze și de tricouri care ar fi fost perfecte fără acel strat de dantelă aflat deasupra. Sau pur și simplu ai găsit o rochie superbă, dar mult peste bugetul tău.

Acum poți să fii în sfârșit creatoarea propriei garderobe și să-ți lași imaginația să zburde în lumea revistelor de modă și a materialelor textile de calitate. Cumpără-ți o mașină de cusut Singer și consumabilele de care ai nevoie, pentru a-ți transforma visurile vestimentare în realitate!

(P)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.