Trei noi linii de gardă la Spitalul Județean Arad

Trei noi linii de gardă la Spitalul Județean Arad

Consilierii județeni au aprobat înființarea a trei linii de gardă noi în cadrul Spitalului Județean Arad, pentru a crea un sistem de sănătate cât mai performant și mai aproape de nevoile arădenilor.

„Înființăm trei noi linii de gardă, pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad: una la ATI-Grădiște, una la Medicină Internă II, la fostul Municipal, iar cea de a treia este pentru Laboratorul de Microbiologie Medicală. Am cerut conducerii spitalului să apropie relaţia cu pacientul, să crească numărul şi calitatea serviciilor medicale, iar înfiinţarea acestor noi linii de gardă le interpretăm în acest sens. Am mai spus: e importantă cumpărarea de aparatură şi construirea de spaţii noi, dar este cel puţin la fel de importantă, dacă nu chiar şi mai importantă, relaţia cu pacientul, serviciul medical oferit, confortul psihic al bolnavilor şi al aparţinătorilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

  1. Ma bucur sa vad ca exista initiative locale pentru un sistem de sanatate cat mai performant. Sper sa avem din ce in ce mai multi politieni care tin cu populatia.

    Raspunde
  2. Cred ca este minunat ca autoritatile locale au pastrat aceasta preocupare pentru serviciile de sanatate ale aradenilor. Aceste trei linii de garda noi vor ajuta la crearea unui sistem de sanatate modern si eficient, imbunatatind astfel ingrijirea medicala primita de cetateni. Aplaud efortul autoritatilor locale pentru a imbunatati serviciile de sanatate din judetul Arad!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.