39 de cazuri noi de coronavirus și două decese, înregistrate la Arad în ultimele 24 de ore

39 de cazuri noi de coronavirus și două decese, înregistrate la Arad în ultimele 24 de ore

La Arad au fost raportate în ultimele 24 de ore 39 de cazuri noi de coronavirus și două decese.

În urma testelor efectuate la nivelul județului Arad, față de ultima raportare, au fost înregistrate 39 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 9 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 1606 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1032 sunt vindecate, 177 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 328 sunt la domiciliu şi externate. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate două decese în rândul pacienților diagnosticați cu COVID-19. De asemenea, în carantină se află 651 persoane iar 177 de persoane sunt în izolare..

În cadrul activităților desfășurate ieri, 17 septembrie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 34 obiective/locații , 332 mijloace de transport în comun și 14 societăți comerciale/persoane fizice autorizate. În contextul verificărilor au fost legitimate 566 persoane.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, valoarea totală a acestora ridicându-se la 2.500 de lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.