40 de cazuri noi de CORONAVIRUS și două DECESE, în ultimele 24 de ore la Arad

40 de cazuri noi de CORONAVIRUS și  două DECESE, în ultimele 24 de ore la Arad

În ultimele 24 de ore la Arad au fost înregistrate 40 de noi cazuri de coronavirus și două decese.

În urma testelor efectuate la nivelul județului Arad, față de ultima raportare, au fost înregistrate 40 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 6 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 2174 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1618 sunt vindecate, 200 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 267 sunt la domiciliu şi externate. În ultimele 24 de ore, două persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat. De asemenea, în carantină se află 677 persoane iar 200 de persoane sunt în izolare.

În cadrul activităților desfășurate luni, 5 octombrie, la nivelul județului nostru au fost verificate 102 obiective/locații, 36 mijloace de transport în comun și 72 societăți comerciale. În contextul verificărilor au fost legitimate 444 persoane.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor, au fost aplicate 37 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, valoarea totală a amenzilor fiind de  9.950 lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.