Târgul de Crăciun îi așteaptă pe arădeni cu spectacole de colinde, muzică, dans și teatru

Târgul de Crăciun îi așteaptă pe arădeni cu spectacole de colinde, muzică, dans și teatru

Târgul de Crăciun, organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad și Primăria Municipiului Arad cu ocazia sărbătorilor de iarnă, este în plină desfășurare și îi întâmpină pe arădeni cu o multitudine de spectacole de colinde, muzică, dans, teatru și gimnastică, în fiecare seară de la ora 18.

Programul festiv pregătit pentru sărbătorile de iarnă de anul acesta va fi unul bogat, variat și mai ales îndelungat, deoarece colindele vor răsuna în oraș pe tot parcursul lunii decembrie. În perioada 6-23 decembrie, atât în fața Primăriei Arad, cât și în Piața Avram Iancu, vor avea loc în fiecare seară o mulțime de spectacole susținute de corurile bisericilor din Arad, elevi ai liceelor din municipiul și județul Arad, precum și o serie de artiști și ansambluri.

Săptămâna aceasta (7-13 decembrie) arădenii se pot delecta participând la spectacolele oferite în Piața Avram Iancu de Liceul de Arte „Sabin Drăgoi”, Colegiul Național „Dimitrie Țichindeal”, Seminarul Teologic Ortodox Arad, Școala Gimnazială Aurel Vlaicu Arad, Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” Arad, Școala Gimnazială „Ștefan Cicio Pop”, Grădinița Curcubeul Copiilor, Liceul Special „Sfânta Maria” Arad, Grădinița PP nr. 2 Arad, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Liceul cu Program Sportiv Arad, Corurile Bisericilor Ortodoxe Arad, precum și Fanfara Bisericii Gloria.

Totodată, pe Platoul Primăriei arădenii au ocazia de a fi încântați de spectacolele oferite de Grădinița PP „Furnicuța”, Școala Gimnazială „Regina Maria” Arad, Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Arad, Școala Gimnazială „Ștefan Cicio-Pop” Conop, Școala Gimnazială Nr. 5 Arad, Grădinița PN nr.11 Arad, Liceul de Arte „Sabin Drăgoi”, Corurile Bisericilor Ortodoxe Arad sau Grupul de Închinare al Bisericii Golgota.

Concertele sunt organizate cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Arad. Intrarea este liberă la toate evenimentele prevăzute în programul Târgului de Crăciun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.