A RENUNȚAT la job și VIAȚA EI S-A SCHIMBAT RADICAL. Acum CĂLĂTOREȘTE în lumea-‘ntreagă, iar BANII nu mai sunt o problemă pentru ea

A RENUNȚAT la job și VIAȚA EI S-A SCHIMBAT RADICAL. Acum CĂLĂTOREȘTE în lumea-‘ntreagă, iar BANII nu mai sunt o problemă pentru ea

La un an după ce a renunţat la job-ul de consilier financiar, o tânără de 25 de ani călătorește gratuit în lumea întreagă. Banii de buzunar nu mai sunt demult o problemă pentru Monica Lynn (FOTO), o tânără din Alabama (SUA), care, deși nu călătorise niciodată în străinătate, a găsit metoda de a o face gratis.

monica lynn

Monica povestește cum, pur întâmplător, a dat peste un articol despre un site de matrimoniale, unde persoane singure plătesc pentru a fi însoțite de femei în vacanțe exotice.

Tânăra „agaţă”, astfel bărbaţi pe internet, apoi îi convinge să îi finanţeze excursiile în jurul lumii. Ea spune că nu există presiune şi că nu le oferă servicii sexuale în schimb.

Într-un an, Lynn a vizitat nouă țări, printre acestea numărându-se Italia sau Filipine, a mers pe cămile în Dubai şi a făcut cumpărături de lux în Hong Kong, iar toate aceastea au fost plătite de bărbaţii pe care îi cunoaşte online.

Monica mărturisește că dacă nu ar fi renunţat la fostul job, i-ar fi luat un deceniu să economisească bani pentru a putea călători aşa cum a făcut-o deja într-un singur an.

Aventura ei a început în 2015. „La început mi s-a părut ciudat, dar m-am gândit că trebuie să fie cool. Aceste site-uri atrag bărbaţi cu potenţial financiar, care nu au timp să iasă la întâlniri în modul tradiţional. Prima dată, aveam reţineri, dar după ce am început să stau de vorbă cu câţiva bărbaţi, a început să îmi placă ideea”, a povestit tânăra.

Majoritatea bărbaţilor pe care îi cunoaşte online îi plătesc vacanţa, zborul, îi oferă cadouri şi bijuterii, fără a le oferi nimic în schimb.

„Sexul nu este menţionat şi nici nu este o condiţie. Am avut parteneri cu care am călătorit, ne-am simţit bine, dar atât”, a mai spus Monica.

Sursa: mirror.co.uk

  1. Daca are noroc poate o data va da peste un bogatan care o va lua de nevasta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.