Ionel Ciupe: „Consider că umilirea lui Ludovic Orban a fost deliberată”

Ionel Ciupe: „Consider că umilirea lui Ludovic Orban a fost deliberată”

Ionel Ciupe, co-preşedintele ALDE Arad, afirmă într-un comunicat de presă, că „umilința la care a fost supus la Arad Ludovic Orban, prim-vicepreședintele așa zisului nou PNL, demonstrează pe deplin că PDL-iștii nu au nici cea mai mică intenție de a respecta protocolul de fuziune, ci doresc să pecetluiască revopsirea partidului lui Băsescu, Udrea și Boc, singurul lor scop fiind perpetuarea la putere prin furtul siglei și denumirii unui partid istoric, pentru a șterge urmele jafului pe care l-au practicat”.

„Consider că umilirea lui Ludovic Orban a fost deliberată, pentru a demostra că Falcă și PDL au înghițit PNL Arad, pe care, practic, l-au desființat, ei având controlul total la butoane. Falcă și Blaga au arătat limpede că singurul exponent de marcă al fostului PNL nu are ce să caute pe același rând de scaune, în prezidiu, cu PDL-iștii, chiar dacă venise la Arad în locul Alinei Gorghiu. Desigur, eu am spus demult că Ludovic Orban nu are ce să caute alături de Blaga, Falcă, Oltean și ceilalți portocalii, dar acum poate că s-a convins și el. Îi întreb, însă, pe cei din fostul PNL Arad care au fost băgați cu forța în PDL: Dacă prim-vicepreședintele la nivel național, Ludovic Orban, a fost pus la colț, la modul propriu, într-un mod atât de sfidător, ce credeți că vă așteaptă pe voi? Astfel că, vă atrag atenția, dragi liberali, că au fost lansați doar 63 de viitori candidați, aproape toți pe funcții de primari, pentru că în celelalte orașe și comune, unde sunt primari PSD, se desfășoară așa zise sondaje, pentru a identifica – zice-se – candidatul cu cele mai mari șanse. Cu un amendament: Peste tot unde vor să candideze foști liberali sunt băgați în sondaje încă doi PDL-iști. Având în vedere cine face aceste pseudosondaje, cine credeți că va câștiga? Vasile Blaga i-a atras atenția lui Falcă, direct pe scenă, că el trebuie să fie un model în ceea ce privește corectitudinea față de foștii PNL-iști, chiar dacă fostul PDL a fost întotdeauna peste fostul PNL Arad. O fi fost pe bune remarca lui Blaga? Mă îndoiesc. Mai degrabă, cred eu, a fost o manevră prin care urmăresc să-i amăgească pe liberalii care încă sunt în cursă, pentru ca, după ce rezultatele «sondajelor» vor fi publicate, ei să nu mai poată face nimic. Treziți-vă, liberali, câți ați mai rămas!”, a afirmat Ionel Ciupe în comunicat.

Loading...
 1. Pana acum erai sluga lui gheorgheov si a lui galis in pnl. Cand a venit PDL-ul ai ramas pe dinafara iar acum tranzitezi partidele din Arad. Nu esti deloc un exemplu de urmat.

  Raspunde
 2. La atac slugi pdliste.Toti in afara de voi sunt prosti si rai.E catifelat dosul faraonului.

  Raspunde
 3. Ionel Ciupe te sustinem !Vechiul PNL ti se alatura.A ajuns un oarecare ,,bogdan boca,, sa fie mare liberal????? JOS PDL-ul!!! jos taxe si impozite!!!!

  Raspunde
 4. Nerusinarea acestui individ este nemarginita. De unde acu’ 3-4 ani batea la usile noastre alaturi de PNL….acum va veni din partea altui partid cu aceleasi promisiuni imposibil de indeplinit. Acesta este modelul omului politic din Arad???

  Raspunde
 5. Un liberal adevarat si un viitor primar , felicitari si mergi inainte Ionele!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.