A purtat VERIGHETA altei femei timp de 18 ani. Cum și-a dat seama și ce a făcut după ce A DESCOPERIT ADEVĂRUL! (FOTO)

A purtat VERIGHETA altei femei timp de 18 ani. Cum și-a dat seama și ce a făcut după ce A DESCOPERIT ADEVĂRUL! (FOTO)

O femeie a avut parte de șocul vieții ei când a descoperit că ani de zile a purtat pe deget verigheta altei persoane.

Marianne Crowley de 50 de ani, din Sallins (Irlanda) plănuise să plece cu fetele într-o excursie, însă, nu a vrut să rateze aniversarea căsătoriei. Așa încât, a rugat o colegă de serviciu să îi citească data din luna septembrie inscripționată pe verighetă.

A descoperit, atunci, că verigheta pe care o purta de ani buni avea inscripționată pe ea o altă dată și numele altui bărbat.

Marianne s-a căsătorit în 13 septembrie 1997 cu soțul ei, Flor, iar pe verighetă era inscripţionată luna iulie 1993.

Căsătorită de 18 ani, femeia a avut un adevărat şoc când şi-a dat seama că purtase verigheta altei persoane. Șocul a fost cu atât mai puternic cu cât, ea susține că nu s-a despărţit niciodată de verighetă şi că o poartă mereu alături de alte inele. Ba mai mult, nu a dus-o niciodată la bijutier pentru a fi curăţată sau modificată.

„Nu am avut decât o singură nuntă, cea din septembrie 1997”, a spus femeia, când a pus mâna pe telefon și a sunat la postul local de radio pentru a-și face cunoscută povestea, în speranța că își va recupera verigheta. De altfel, a povestit și pe pagina sa de Facebook întreaga pățanie.

2B6EDEB800000578-3198313-Marianne_Crowley_from_Ireland_said_she_was_surprised_to_find_the-a-5_1439805984881

Deși nu mai spera să-și recupereze verigheta sa inscripționată cu  „F.C. – M. S. 13/09/1997”, o prietenă pe care n-o mai văzuse de ani buni, a sunat-o pe Marianne și i-a spus că după ce a auzit povestea la radio, a știut cui trebuie să-i returneze bijuteria.

Cele două au fost uimite să realizeze că verighetele lor erau absolut identice ca formă și dimensiuni, și au fost chiar achiziționate de la același lanț de bijuterii, deși magazinele erau localizate în orașe diferite.

Cel mai probabil, schimbul ar fi fost făcut în timpul unei petreceri ce a avut loc în urmă cu ani buni, dar acum femeile sunt fericite că și-au recuperat propriile verighete.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.