Două SURORI au ajuns în STARE GRAVĂ LA SPITAL după o vizită la un SALON DE ÎNFRUMUSEȚARE. Ce s-a întâmplat…

Două SURORI au ajuns în STARE GRAVĂ LA SPITAL după o vizită la un SALON DE ÎNFRUMUSEȚARE. Ce s-a întâmplat…

Două surori, de 22, respectiv 24 de ani, au ajuns în stare gravă la spital în urma unei proceduri banale, la care apelează aproape toate femeile la un salon de înfrumusețare. Ele au cerut daune conducerii salonului.

Amy și Jodie Preston au avut programare în aceeași zi la un coafor din Birmingham. Ambele au vrut să își vopsească părul, iar cum nu era prima oară când fac acest lucru nu își făceau deloc griji.

Amy a vrut să se facă blondă, iar Jodie șatenă cu argintiu. Rezultatul a fost însă dezastruos.

Tânărul care s-a ocupat de surori, din neglijență sau din nepăsare, le-a lăsat să stea cu vopseaua pe scalp și în păr peste două ore, Amy așteptând chiar patru ore, chiar dacă l-a rugat în repetate rânduri să o spele pe cap.

Acest lucru le-a cauzat reacții alergice severe, umflarea feței, ochilor, urechilor, usturimi și dureri de scalp. Toate acestea pe lângă faptul că Jodie s-a ales cu părul verde, iar Amy nu se mai poate pieptăna, părul ei devenind foarte aspru și încâlcit.

HAIR-DYE-2_2665826a

Ele au ajuns la spital, Amy fiind în stare mai gravă cu dificultăți de respirație din cauza inflamației.

Conducerea salonului și-a cerut scuze și a luat măsuri împotriva angajatului lor, de asemenea s-a angajat la plata unor daune pentru neplăcerile cauzate.

HAIR-DYE-3_2665829a

Sursa: thesun.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.