500.000 de lei pentru Zilele Aradului

500.000 de lei pentru Zilele Aradului

Reprezentanții municipalității au prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă programul ediției din acest an a Zilelor Aradului.

Primarul municipiului, Călin Bibarț, și directoarea Centrului Municipal de .Cultură, Dana Andreica, au anunțat evenimentele care vor avea loc în perioada 20 – 28 august, cu ocazia Zilelor Aradului, ediția 2022.

„Mă bucur că şi anul acesta am reuşit, cu un buget restrâns, să creăm evenimente frumoase pentru arădeni. Am încercat şi de această dată să ne axăm pe toate categoriile sociale, astfel încât toți arădenii să se simtă implicați în celebrarea oraşului. Avem pregătite evenimente pentru copii, pentru seniori, pentru amatorii de fotbal, pentru cei ce iubesc fashion-ul, dar si pentru cinefili. Ca şi anul trecut, avem un eveniment dedicat unui caz social deosebit pentru care încercăm să dăm o mână de ajutor. Concertele de muzică uşoară, folclorică şi clasică sunt nelipsite de la Zilele Aradului şi am încredere că vor fi pe placul arădenilor”, a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului.

Primarul a ținut să precizeze că bugetul total alocat pentru desfășurarea evenimentelor din cadrul Zilelor Aradului este de aproximativ 500.000 ron, cu 70% mai mic decât în anii trecuți, când bugetul era de 1,3 milioane de lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.