Nouă erori pe care să le eviți când alegi dintre sutele de rochii de nuntă

Nouă erori pe care să le eviți când alegi dintre sutele de rochii de nuntă

Inutil să mai spunem că vei arăta cel mai bine în ziua cea mare. Și de aceea, în călătoria ta periculoasă pentru a găsi rochia vieții tale, există câteva greșeli pe care le poți evita. Îți explicăm cum să alegi rochii de mireasă sau rochii cununie civilă, ce capcane să eviți, cum să faci proba rochiei. Descoperă cele 9 sfaturi pentru a alege rochia de mireasă perfectă pentru dorințele tale.

Nu proba rochii de mireasă în lenjerie intimă nepotrivită

Alege lenjerie intimă de culoarea pielii în locul celei clasice. Pe de o parte, vei petrece cea mai mare parte a probei cu chiloții pe tine (în timp ce consultantul repară o parte sau alta a rochiei), pe de altă parte, este mult mai bine să porți lenjerie intimă invizibilă pentru a obține o opinie reală despre rochia pe care o probezi. Sfat: chiar mai bine decât sutienul, sutienele din silicon de bună calitate sunt aliații perfecți, deoarece sunt foarte discrete.

Alegerea unei rochii cununie civilă sau nuntă care nu ți se potrivește

Ești fixată pe rochia de mireasă a vedetei tale preferate. Din păcate, nu ai același corp sau stil ca ea. Este păcat să nu-ți alegi rochia în funcție de personalitatea ta și de gusturile tale obișnuite. Cea mai frumoasă mireasă este cea care rămâne fidelă cine este cu adevărat.

Pariezi pe o dietă pentru a-ți alege mărimea rochiei

În timp ce este ușor să faci rochia mai strâmtă datorită muncii de zână a unei croitorese, reversul nu este atât de simplu. Așadar, este o idee proastă să cumperi rochii de mireasă sau rochii cununie civilă, gândindu-te că în ziua respectivă, datorită dietei miraculoase pe care ai început-o săptămâna trecută (și pe care poate o vei opri mâine, cine știe?), rochia ar trebui să ți se potrivească perfect. Cea mai bună idee este să luați o rochie care vi se potrivește perfect în acest moment și să spuneți consultantului de vânzări că s-ar putea să fiți la dietă. Ea poate apoi să ia măsuri pentru orice ajustare pe cont propriu.

Alegeți rochii de mireasă sau rochii cununie civilă în ultima clipă

Cel mai bine este să vă alegeți rochia de mireasă cu mult timp înainte. Cele mai multe nunți au loc vara, așa că miresele doresc să probeze și să cumpere rochia visurilor lor în același timp. Dacă alegi să încredințezi alegerea rochiei tale unui designer mic, programul acestuia poate fi supraîncărcat. Dacă alegeți o rochie de la un producător mare, modelele pot deveni rapid limitate dacă întârziați prea mult. În sfârșit, alegându-vă rochia cu mult timp înainte, luați în calcul diferitele probe care vor fi necesare înainte de ziua cea mare.

Să ai o probă cu toată gașca ta de prietene

Deși este tentant să îți aduci toată gașca de prietene sau întreaga familie (mama, mătușa, sora, bunica, verișoara de 5 ani), cel mai bine este să aduci una sau cel mult două persoane. Alege o persoană cu gusturi bune, care nu va ezita să îți dea un feedback constructiv: „Nu, acel șal cu paiete nu se potrivește cu rochia ta romantică de epocă”. Roagă-ți prietenele să vină să-ți vadă rochia la a doua probă, de data aceasta, discuțiile sunt foarte recomandate.

Alege-ți prea multe accesorii

O coroană de flori, un voal, mănuși, un colier, cercei care atârnă, un buchet mai mare decât capul tău. Nu e cam mult? Alegeți unul sau două accesorii care să vă domine ținuta (voalul și buchetul, de exemplu) și fiți discret cu restul. O mireasă subtilă și feminină este exact ceea ce îți dorești să fii. „Nu e prea mult să ceri, cum se spune.

Alegeți o rochie incomodă

Nu uitați că veți fi în mișcare aproape toată ziua: între ceremonie, îmbrățișat întreaga familie, petrecerea unde vă veți vedea cu toată lumea, tortul de nuntă, primul dans și seara nebună. Meriți rochii de mireasă sau rochii cununie civilă în care să te simți confortabil. Gata cu rochiile somptuoase în care nu poți face un pas.

Nu te gândești la rochia ta în funcție de tema nunții tale

Nu este neapărat o idee bună să fii strălucitoare la o nuntă la țară sau să fii o mireasă desculță într-o sală de recepție elegantă. Este important să îți adaptezi rochia la condițiile de nuntă și la spiritul pe care vrei să i-l dai.

Probezi prea multe rochii de mireasă și rochii cununie civilă

Pentru că este obositor și încurcă mintea. În schimb, gândește-te la ceea ce îți dorești, aruncă o privire pe site-urile web ale diferiților designeri și comercianți și mai multe rochii de mireasă și rochii cununie civilă. Notează-ți modelele care îți plac cu adevărat într-un carnețel, ca să nu uiți nimic. Încercarea a prea multe rochii îți poate da dureri de cap și dificultăți în a alege.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.