Consiliul Judeţean Arad a anunţat ÎNCHIDEREA TEMPORARĂ a drumului SURPAT

Consiliul Judeţean Arad a anunţat ÎNCHIDEREA TEMPORARĂ a drumului SURPAT

Consiliul Judeţean Arad a anunţat închiderea temporară a drumului judeţean DJ 708, pe tronsonul Croncna – DC36 şi intersecţia DJ 792 E – Almaş –Dieci, din cauza unor surpări de teren apărute pe o lungime de 42 de metri.

Accesul se va face pe rute ocolitoare: De la Crocna spre Gurahonţ pe DJ 708 şi de la Dieci spre Revetiş şi Almaş, pe DJ 792 E.

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Arad, lucrările de refacere a carosabilului vor dura aproximativ 10 zile.

Comisie pentru identificarea soluțiilor tehnice de remediere a drumului
Cosmin Pribac, prefectul Judeţului Arad, a emis un ordin privind constituirea unei comisii mixte care se va deplasa în teren vineri, 19 februarie 2016, în vederea identificării soluțiilor tehnice de remediere a problemei apărute pe DJ 708.

Comisia este formată din reprezentanți ai următoarelor instituții: Instituția Prefectului, Consiliul Județean Arad, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad, Sistemul Hidrotehnic Criș Alb Independent, Direcția Regională în Construcții Vest – Compartimentul de Control și Inspecție pentru Calitatea Lucrărilor în Construcții Arad, Primăria Comunei Dieci.

Potrivit autorităţilor, în urma surpării porțiunii de drum nu s-a produs nici un incident, circulația auto fiind oprită. Activitățile din localitatea Crocna precum: transportul copiilor la școală, aprovizionarea magazinelor, accesul spre locuințe etc, nu au întrerupte, fiind utilizată o rută alternativă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.