SCANDAL la ședința CLM, pe tema EVALUĂRII lui VĂCEAN

SCANDAL la ședința CLM, pe tema EVALUĂRII lui VĂCEAN

După cum ne-am obișnuit, în cadrul ședinței publice ordinare a Consiliului Local Municipal Arad care a avut loc astăzi, a izbucnit din nou scandalul, de data aceasta pe tema constituirii comisiei de evaluare a managementului Filarmonicii de Stat Arad, Alin Văcean.

Viceprimarul Levente Bognar a declarat că nu va face parte din comisie, iar primarul Gheorghe Falcă s-a oferit să participe el la această evaluare și să facă parte din comisie.

Apoi, tot cu privire la subiectul Alin Văcean, consilierul municipal PSD Marin Lupaș a avut următoarea intervenție: „De ce au trecut patru luni de zile iar proiectul privind demiterea domnului Văcean nu a fost pus pe ordinea de zi, ținând cont că: abuz în serviciu, daune de imagine și nu vreau să mă duc mai departe la daune financiare […]. Acest proces probabil se va întinde pănâ la sfârșitul mandatului domnului director. Și nimeni, domnule primar, nu își asumă responsabilitatea pentru a face lumină într-o situație care aduce daune Consiliului Local, primarului și orașului Arad.”

Gheorghe Falcă i-a răspuns că nu poate decide el demiterea lui Văcean și că de această chestiune trebuie să se ocupe juriștii iar după un schimb aprins de replici, edilul şef a anunțat că nu va mai face parte din comisie, din cauză că s-a simțit jignit de Marin Lupaș.

CLM

Atât edilul șef cât și președintele de ședință, consilierul local Sergiu Bîlcea, l-au nominalizat pe Marin Lupaș pentru comisia de evaluare, dar acesta a refuzat, spunând că este responsabilitatea primarului.

Foarte nervos, Gheorghe Falcă i-a cerut lui Lupaș să părăsească sala, iar acesta a plecat, împreună cu Ionel Ciupe și cu Lia Ardelean.

După mai multe nominalizări, spre finalul ședinței, singurul care a acceptat să facă parte din comisia care a iscat scandalul a fost Florin Galiș.

  1. Asta ar fi fost culmea! Lupas sa il examineze pe Vacean!!! Ce stie Lupas despre cultura! Il făcea Vacean si pe asta sa-si dea demisia ca pe Lazurca :)))

    Raspunde
  2. Galis e bun macar se pricepe la cultura, e un om citit. El si dl Mihuta au citit mai mult decat toti consilierii la un loc. din pacate insa Aradul nu e condus de ei ci de nonvalori, parveniti si impostori.

    Raspunde
  3. FLAUTIST SAU AUTIST!

    Raspunde
  4. Fa capro cacarezita ! tu il compari pe Ghita Falca cu papaGalisul taietor de frunze la rate ? bassstth !

    Raspunde
  5. DICTATURA FALCA! Pana cand???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.