Mircea Purcaru: Nu mai există PNL, ci „Partidul Falcă”

Mircea Purcaru: Nu mai există PNL, ci „Partidul Falcă”

Copreședintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, crede că pe măsură ce se apropie alegerile locale, „degringolada” din PNL Arad se va adânci, înregistrându-se plecări pe bandă rulantă, din cauza „dictaturii” lui Falcă.

„Am spus în repetate rânduri că Falcă și PDL au furat un partid istoric-PNL- pentru a-l desființa, că nu mai există PNL, ci partidul lui Falcă. Sintagma, între timp, s-a modificat, nu mai putem vorbi despre partidul lui Falcă, ci despre partidul Falcă! După ce i-a decapitat pe foștii liberali, Falcă a trecut la mazilirea PDL-iștilor care nu mai acceptă să se sacrifice în slujba intereselor sale personale. Dacă în cazul lui Remus Guțu, prim-vicepreședinte al partidului, Falcă avea «scuza» că acesta era «vinitură» refuzul de a valida candidatura lui Mircea Onea, desemnat
aproape în unanimitate de către organizația PNL Nădlac, demonstrează că nu mai contează interesele partidului dacă acestea nu coincid cu cele ale lui Falcă. Un soldat disciplinat și loial PDL, ca și Onea, este sacrificat fără scrupule dacă îndrăznește să-și ceară drepturile, să-și încerce șansele. Nu plângem de mila foștilor PDL-isto-Falco-băsiști, vrem doar ca liberalii adevărați să înțeleagă în ce au fost târâți fără voia lor, să se trezească la realitate. În frunte cu Neluțu
Cristina, încă senator, dar nu pentru multă vreme, dacă nu vrea Falcă. Or, din câte știm, Falcă i-a spus clar că nu-l mai vrea, mai ales că acum, din ditamai copreședintele de partid s-a transformat, la ordinul lui Falcă, în simplu membru”, spune Mircea Purcaru.

  1. Doamna Lia Ardelean ! scapati va rog Aradul de pacostea asta purcarito-ramoasa !

    Raspunde
  2. Roxana, te-ai întrebat vreodată câtă nevoie este de tine? Și ce sugerezi? Să-l împuște? De câtă minte ai nevoie pentru a avea puțină? Iată întrebarea.

    Raspunde
  3. si alde ce este ? partidul traseistilor si penalilor din Romania ,aripa batrana a psd.

    Raspunde
  4. mai geo.cine zice ala e!de regula.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.