Mihăiță Calimente: „Nu candidez la Primăria Sectorului 6”

Mihăiță Calimente: „Nu candidez la Primăria Sectorului 6”

Deputatul liberal Mihăiță Calimente reacționează, prin intermediul unui comunicat de presă, vizavi de informațiile apărute recent în mass-media, conform cărora acesta ar urma să candideze la Primăria Sectorului 6 din Capitală.

„Am citit recent câteva articole apărute în mass-media, articole conform cărora într-o ședință cu scandal a Comitetului Județean Executiv al PNL Arad aș fi cerut un transfer la București, pentru a candida la Primăria Sectorului 6. În primul rând, nu am putut fi prezent la acea ședință de CJEx, fiind în Parlament. În ceea ce privește transferul la București vă pot spune că este adevărat, am cerut acest transfer și mi-a fost aprobat, dar motivele transferului meu sunt strict de natură personală și familială. Totodată, aș vrea să dezavuez informațiile conform cărora ar urma să candidez la Primăria Sectorului 6. Această informație este complet eronată!”, a declarat deputatul PNL Mihăiță Calimente.

  1. Pacat, nici nu stiu bucuresteni ce pierd. La Arad ai facut o treaba extraordinara mai ales in judet unde i-ai ametit de tot pe bieti alegatori

    Raspunde
  2. Orientata creatura ! Neluta Cristian ar trebui sa faca acelasi lucru…..Falcosu-mandibular nu uita si nu iarta , traiasca VODCA !!!

    Raspunde
  3. nu te ingrijora ,nimeni nu a crezut asa ceva ,ar fi mare mirare si sa fi ales in viitorul parlament……

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.