Bogdan Boca: „Nu poți să vorbești despre liberalism, când șeful tău de partid este Dan Voiculescu”

Bogdan Boca: „Nu poți să vorbești despre liberalism, când șeful tău de partid este Dan Voiculescu”

Președintele Organizației Municipale de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), Bogdan Boca, a declarat luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că este cel puțin impropriu ca un politcian oportunist ca Ionel Ciupe, un personaj care a devenit traseist politic pentru a-și apăra interesele personale, să vorbească despre „liberalism”, în condițiile în care partidul său este cârmuit de către Dan Voiculescu.

„Domnul Ciupe nu încetează să uimească opinia publică, din păcate nu într-un mod pozitiv, de fiecare dată când își face câte o apariție publică, fie că este vorba despre apariții în presă, fie că vorbim despre intervențiile acestuia în ședințele de Consiliul Local Municipal. Este cel puțin impropriu ca un politician oportunist ca domnul Ionel Ciupe să vorbească despre liberalism. Este total nepotrivit ca un personaj ca domnul Ciupe, care a ales să practice traseismul politic pentru a-și apăra interesele personale și care face parte dintr-un partid cârmuit din închisoare de către Dan Voiculescu, să vorbească despre I. C. Brătianu. Poate că ar fi mai potrivit să explice domnul Ciupe de ce nu a fost capabil ca, în calitate de consilier local municipal, să vină cu un proiect cap-coadă care să servească interesul cetățenilor”, a spus Bogdan Boca.

„La fel de potrivit ar fi ca domnul Ciupe să le explice cetățenilor, celor care l-au votat și celor de la care așteaptă să-l voteze în continuare, care sunt realizările Guvernului pe care l-a susținut cu atâta înverșunare. Să nu uite domnul Ciupe că Aradul, Oradea sau Timișoara, orașe administrate de către primari ai Partidului Național Liberal, formează o zonă de dezvoltare economică unică în România, cu multe locuri de muncă, cu șomaj scăzut și cu investiții majore în infrastructură. Domnul Ciupe să nu se mai erijeze într-un veritabil liberal, că știe foarte bine care sunt interesele personale pentru care a ales să practice traseismul politic, fugind din PNL către un partid condus de către personaje cel puțin dubioase! Domnul Ciupe poate să pretindă că este în multe feluri, dar liberal cu siguranță nu”, a declarat Bogdan Boca, președinte al Organizației Municipale de Tineret a PNL Arad (TNL Arad).

  1. N-as vrea sa fiu neam prost ca cel din imagine dar il informez ca dan voiculescu are partidul lui care este condus de d-na grapini si de dl.ghise.ALDE este condus de dl.tariceanu.Domnule primar falca mai trimiteti analfabetii din partid la scoala.

    Raspunde
  2. Mi-ar fi rușine să dau lecții de liberalism de sub Alina Gorghiu și Tase Atanasiu. Sau de sub Șulfina Barbu și Vasile Blaga. Ce să mai spun de cuplul de haur al liberalismului – cică creștin – Gianina Pistru și Ghiță Falcă?!

    Raspunde
  3. Măi băiete, cine te-a învățat pe tine astfel de gogomănii? Ce ai tu cu Voiculescu? Ți-a făcut vreun rău? Și cine ești tu să spui că Voiculescu poate vorbi sau nu despre ceva? Și apoi Ciupe a demonstart liberalism de câteva zeci de ani deci nu ai în afară de obrăznicie nimic a contrapune acestuia.

    Raspunde
    • Dar cine-i Voiculescu de nu are voie un tanar sa vorbeasca,si cu ARGUMENTE, despre el? Iti amintesc eu,stimabile Florea,un securist notoriu,un escroc patentat,un caracter infect,un PUSCARIAS,o creatura malefica care a tinut tara in bezna! Parca te consideri liberal,nu? Cata impostura si cat tupeu ai!

      Raspunde
      • Ați cercetat dumneavoastră personal de ați ajuns la aceste „aprecieri”? Și eu pot spune despre dumneavoastră o grămadă de lucruri. Înseamnă că așa este? Deci mai încet cu pianul pe scări și cu impostura micălăcene…Când se va termina regimul securistic vom vedea care a fost sau care nu a fost securist. Până atunci fiecare crede cum îl duce capul.

        Raspunde
  4. mama,mama,da ce il mai urmareste asta pe Ciupe! tu nu vezi ca el nu te baga in seama?ii un om normal,sanatos si latrup si la cap,te comporti ca o cocota care incearca toate trucurile,las-l frate in pace,cauta altul mai potrivit pentru tine

    Raspunde
  5. doamne pazeste de asa liberal ca „Boca”.

    Raspunde
  6. omul asta de cate ori apare in presa,primul cuvant este „CIUPE”,CIUPE,CIUPE-da,tre sa recunoastem CIUPE are proiecte,aaa,ca falca nu i le promoveaza,o face din LIBERALISM AUTENTIC,hai ma boca–,lasa-ne.te crede careva?

    Raspunde
  7. pe vremea cand PNL nu era PDL,tu erai o nulitate,acum ai luat aripi,dar vine vremea cand ne vom juca zboara,zboara,cine zboara? BOCA zboara! fi convins ca o sa iti amintesc.

    Raspunde
  8. Ha,Ha,Ha,cine da lectii de liberalism !

    Raspunde
  9. Domnul Boca vorbeste de proiecte ” cap coada ” pe care nimeni inafara de Falca nu le poate propune pentru aradeni. In primul rand acest domn ar trebui sa stie ca toate propunerile diferite de ale lui Falca au fost respinse. In al doilea rand proiectele lui Falca aprobate de el insusi ( cum ar fi pista de biciclete ) le vedem cu totii. Asteptam punerea in practica a singurei idei ramase in teasta lui Falca . Parcari in parcuri. Invatand mai greu limba romana, Falca pune semnul egal intre parcuri si parcari. Ar trebui ca tanar revolutionar sa il invatati care este diferenta.

    Raspunde
  10. nichitean claudius octavian 23 februarie, 2016, 8:11 am

    Domnu Boca iar te-a pus falca sa te faci de ras .ALDE este singurul partid ce reprezinta liberalismul .Azi pnl nu mai reprezinta liberalismul si o sti si tu forte bine .In rest numai de bine !!!

    Raspunde
  11. nichitean claudius octavian 23 februarie, 2016, 8:35 am

    IAR CIND DAI EXEMPLE DE ORASE MAI MULTA DECENTA DOMNULE BOCA !!!!!!

    Raspunde
  12. Mah Bogdane, ai ceva dreptate, Ciupe este intradevar un traseist politic ordinar care minte in continuare aradenii, cum de altfel este si Falca! Cu Antena3…..nu uita ca priveam poate si impreuna cum erau singurii care spuneau adevarul despre jegosii aia de pedelisti…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.