Patru persoane urmărite general, depistate la frontiera româno-ungară

Patru persoane urmărite general, depistate la frontiera româno-ungară

Patru persoane urmărite general pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, au fost depistate la frontiera româno-ungară.

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat şi predat autorităţilor competente patru cetăţeni români (3 bărbaţi şi o femeie) care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general.

Potrivit IJPF Arad, în data de 22.02.2016, ora 02.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autocar care circula pe relaţia Italia – România, cetăţeanul român Cosmin P., în vârstă de 35 de ani, din județul Arad. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului este emis un mandat de arestare, acesta având de executat o pedeasă cu închisoarea de 3 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţinilor de loviri sau alte violenţe şi furt calificat.

De asemenea, în data de 21.02.2016, ora 03.00, dar la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Csanadpalota, s-a prezentat la frontieră, ca pasager într-un autocar care circula tot pe relaţia Italia – România, cetăţeanul român Dragoş B., în vârstă de 27 de ani, din județul Teleorman. La control, polițiștii au constatat că pe numele tânărului era emis un mandat de arestare, acesta având de executat o pedeasă cu închisoarea de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Câteva ore mai târziu, la ora 07.20, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice cetăţeanul român Călin S., în vârstă de 39 de ani, din județul Sibiu. Şi în acest caz, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era căutat de autorităţi şi anume de cele spaniole.

Cu două zile mai devreme, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autocar care circula pe relaţia Italia – România, o femeie, O. Rubie, în vârstă de 37 de ani, din județul Constanţa. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis un mandat de arestare, de 30 de zile, de către Judecătoria Constanţa pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Poliţiştii de frontieră au reţinut cele patru persoane care au fost predate unor echipe de poliţişti din cadrul I.P.J. Arad pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.