Sergiu Bîlcea: „Cei din PSD au început deja campania electorală”

Sergiu Bîlcea: „Cei din PSD au început deja campania electorală”

Vicepreședintele PNL Arad Sergiu Bîlcea a luat atitudine față de declarațiile acuzatoare aruncate în spațiul public de consilierul județean PSD Florin Tripa și spune că social-democratul a început campania electorală, dar că, în lipsa unor realizări și a unor proiecte concrete pentru viitor, tot ce poate să facă este să arunce cu noroi în alții.

„Constatăm, cu părere de rău, că cei din PSD au început deja campania electorală, deși oficial aceasta începe doar în luna mai. Tot cu părere de rău constatăm că PSD nu poate veni în fața cetățenilor cu niciun fel de rezultat în urma activității lor din ultimii ani, dar nici cu proiecte prin care să le explice oamenilor ce vor face ei în viitor dacă sunt aleși. Astfel, în lipsa unor realizări și a unor proiecte concrete, cei din PSD duc discuția în derizoriu, aruncând diferite acuze în spațiul public și încercând să ducă o campanie de denigrare împotriva PNL. Se pare că rolul principal din acest scurt-metraj prost regizat este jucat de către domnul Florin Tripa, căruia îi reamintesc că cea mai mare realizare a PSD și a parlamentarilor săi, în perioada 2012 – 2015, este situația celor două pasaje de pe Șoseaua de Centură a Municipiului Arad. Poate că n-ar fi rău ca, înainte să arunce cu noroi în adversarii politici, cei din PSD și în special domnul Tripa să se uite în oglindă. Același domn Tripa uită să facă toate calculele atunci când vorbește despre anumite resurse ale statului folosite în interes personal. Se pare că proiectul politic PNL 2016 îi deranjează pe mulți, cu precădere pe cei care n-au demonstrat mai nimic și care n-au nici un proiect”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele PNL Arad.

Loading...
  • ,,Ortografia este politetea limbii”, asa fiind, du-te si incearca sa nu mai fi timid cu cratima, cu atat mai mult cu cat a sti ca nu stii, este la fel de important ca a sti…

   Raspunde
 1. Proiect politic PNL 2016? Care dracu este asta? Tu il cunosti Bilcea? Proiect politic al PNL este falimentul Romaniei!! Iata se trezi si asta sa vorbeasca!! Proiect PNL inseamna dezbinarea Romaniei, promovarea prostiilor si a prostiei, taierea salariilor, taierea pensiilor, inchiderea spitalelor, dezvoltarea unei infrastructurii de KKT, doar cu elicopterul am putea circula pe drumurile voastre, promovarea schizofrenilor in functii publice !! De ce oare nu ne vorbesti de proiectul drumuri judetene? De ce nu ne vorbesti de proiectul Capitala Culturala 2020? De ce nu ne vorbiti despre promovarea subculturii? De ce nu ne vorbesti despre proiectul Pista de biciclete? Nu se aude nimic de proiectele voastre…

  Raspunde
 2. domnule Bilcea dumneta ar trebui sa faci orice altceva numai politica nu ca este o vorba romaneasca,NU TE BAGA IN TARATA CA TE MANANCA PORCI ;asa ca mai lasne cu mincinile tale ca sunt fumate de mult.

  Raspunde
 3. Din pacate nici tu nu ai facut nimic.Ba mai mult ai devenit sluga politica a lui falca.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.