PREMIERĂ ÎN MEDICINĂ! Era însărcinată cu GEMENI. Ce au DESCOPERIT doctorii după naștere a ȘOCAT întreaga comunitate

PREMIERĂ ÎN MEDICINĂ! Era însărcinată cu GEMENI. Ce au DESCOPERIT doctorii după naștere a ȘOCAT întreaga comunitate

O femeie era însărcinată cu gemeni, iar totul a decurs normal. La un timp după ce a născut, medicii și familia au observat un detaliu bizar, care a avut urmări grave.

Un cuplu din Vietnam au devenit fericiții părinți a doi băieți gemeni. Ei au fost sănătoși la naștere, însă cu cât creșteau mai mult, cu atât se putea vedea că nu seamănă deloc între ei. Mai mult decât atât, unul semăna cu tatăl său, iar celălalt nu.

Fiind forțat de rude, tatăl copiilor i-a propus soției să facă un test ADN de paternitate. Femeia a acceptat, iar rezultatele au fost șocante: gemenii aveau tați diferiți.

Explicația este pe cât de simplă, pe atât de greu de digerat pentru familie. Ea a avut relații sexuale atât cu soțul ei cât și cu un alt bărbat exact în perioada când era la ovulație, adică în decurs de două, maxim trei zile, moment în care au fost fecundate două ovule de către spermatozoizi diferiți.

Medicii sunt uimiți că acest lucru a fost posibil, deoarece șansele erau foarte, foarte mici, iar acum femeia, care nu a vrut să-și facă public numele, va avea de dat niște explicații familiei și prietenilor.

Sursa: mirror.co.uk

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.