Bilanțul Jandarmeriei: Aproape 8200 de misiuni în Arad în 2019

Bilanțul Jandarmeriei: Aproape 8200 de misiuni în Arad în 2019

Într-un cadru festiv, la Universitatea ,,Aurel Vlaicu” din municipiul Arad, în prezența reprezentanților instituțiilor care le coordonează activitatea sau instituțiilor cu care cooperează, jandarmii arădeni și-au prezentat activitatea desfășurată în anul 2019.

În perioada supusă evaluării, jandarmii arădeni au executat 8.172 misiuni de menținere, asigurare și restabilire a ordinii publice, pază și protecție instituțională, conform competențelor, în urma cărora au fost constatate 216 infracțiuni.

În misiunile de menținere a ordinii publice, executate în cooperare cu poliția prin patrule mixte, au fost constatate 144 infracțiuni. De asemenea au fost aplicate 1.866 sancțiuni contravenționale în valoare de 579.720 lei.

Jandarmeria este reprezentată de miile de jandarmi care execută zilnic la nivel național misiuni de menținere, asigurare și restabilire a ordinii publice fiind un serviciu public corespondent nevoii sociale de ordine și siguranță publică, de stabilitate și liniște necesare bunei desfășurări a activității la nivel național, ale cărei misiuni sunt generate de comunitățile în cadrul cărora își desfășoară activitatea și exclusiv în folosul acestora”, a declarat colonel Robert Matei, care a transmis mesajul inspectorului general al Jandarmeriei Române.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.