La fel ca la PNL, candidatul Alianței USR Plus propus pentru Primăria Aradului, Sergiu Vlad, „predă ștafeta” unui alt membru al partidului

La fel ca la PNL, candidatul Alianței USR Plus propus pentru Primăria Aradului, Sergiu Vlad, „predă ștafeta” unui alt membru al partidului

După ce Sergiu Bîlcea a anunțat că îl propune pe actualul primar interimar, Călin Bibarț, pentru Primăria Municipiului Arad din partea PNL, a urmat un alt candidat, al Alianței USR Plus Arad de data aceasta, Sergiu Vlad, să „predea ștafeta” unui coleg.

Astfel, medicul și senatorul Adrian Wiener va candida pentru funcția de primar al Municipiului Arad, din partea Alianței USR Plus.

„Politica nu este despre nume, despre locuri sau despre funcții. Nu e despre cine e mai frumos sau vorbește mai măiestru. Politica este despre oameni, despre ce și cum trebuie făcut ca viața oamenilor să fie mai bună. Politica este despre adaptare, despre a vedea și a recunoaște necesitatea schimbării. Când vremurile sunt tulburi, când pericolele pentru comunitate sunt mari, nu poți să mergi înainte cu aceleași planuri pe care le-ai hotărât inițial. Colegul nostru, Adrian Wiener, medic și senator și-a dat seama cât este de importantă implicarea sa în coordonarea spitalului Covid-19 din Grădiște în timpul primului val de îmbolnăviri și, chiar dacă trebuia să accepte o funcție într-un fief PNL, a făcut-o pentru că sunt momente când orgoliile personale sau chiar renumele nu contează, important este să facem Aradul bine.

Vedem în jurul nostru cum crește îngrijorător numărul de cazuri, cum al doilea val se ridică mai sus de înălțimea primului și toți specialiștii ne spun că vom avea de tras încă un an sau doi.

Va trebui să fim suficient de atenți și de bine pregătiți pentru a limita numărul de cazuri fără a opri economia și mersul normal al lucrurilor.

În vremuri de război, trebuie să te conducă generalii, în vremuri de pandemie trebuie să te conducă medicii.

Acesta este motivul pentru care, în urma unei discuții foarte serioase în cadrul organizației noastre, am hotărât că cea mai bună soluție pentru Arad este să avem un primar medic, un om care a luptat cu virusul și știe ce trebuie făcut pentru a reduce riscurile.

Fapt pentru care Sergiu Vlad a decis să-i predea ștafeta de candidat din partea Alianței USR PLUS la Primăria Arad lui Adrian Wiener și ne bucurăm că este hotărât să-și asume această candidatură, iar Sergiu va candida în tandem cu Adi pentru poziția de viceprimar.

Adrian Wiener a reușit să reducă la 0 numărul îmbolnăvirilor în rândul cadrelor medicale, chiar în condițiile în care se lucra cu pacienți extrem de bolnavi.

Sunt convins că va găsi cea mai bună soluție pentru a gestiona criza din sănătate care se întrevede deja.

Sigur că rămâne ca aceste hotărâri să fie validate de membrii filialei locale USR Arad. Pentru că ei sunt cei care au ales primul candidat, este firesc ca tot ei să-și dea votul și pentru cel de-al doilea.

Acum mai mult ca niciodată un primar trebuie să se implice în domeniul medical, acum trebuie să vegheze asupra sănătății locuitorilor Aradului.

Am fost aleși să facem treabă, chiar și în condiții de pandemie.

Facem Aradul bine! #usrplus”, spun reprezentanții Alianței. 

  1. Un idiot si un securist vor sa faca… Sau sa se faca…

    Raspunde
  2. ALT GURALIV AL USR .FARA NICI O SANSA.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.