USR și PNL Arad și-au definitivat LISTELE pentru Senat și Camera Deputaților

USR și PNL Arad și-au definitivat LISTELE pentru Senat și Camera Deputaților

Filialele județene din Arad ale principalelor partide își definitivează, încet-încet, listele pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Primii care au făcut-o au fost cei de la USR, la sfârșitul săptămânii trecute. La Senat primele două locuri sunt ocupate de Sergiu Vlad și Cătălin Mihalache iar la Camera Deputaților de Adrian Wiener și Daniela Săbău.

De remarcat, că date fiind rezultatele de la alegerile locale, care permit USR să spere la o funcție de viceprimar la Arad, senatorul Adrian Wiener și deputatul Sergiu Vlad au făcut rocada în fruntea listelor pentru cele două camere ale parlamentului, cu scopul de a-l propulsa pe avocatul Cătălin Mihalache în Senat. Asta, bineînțeles, cu condiția ca Sergiu Vlad să ajungă viceprimar.

La PNL, care a anunțat luni poziționarea candidaților pe liste, avem de a face cu o reparație morală în ceea ce-l privește pe Sergiu Bîlcea, amăgit multă vreme cu fapul că va fi candidatul partidului la funcția de primar al Aradului. Între timp, Sergiu Bîlcea a fost înlocuit cu Călin Bibarț, care inițial era anunțat ca locul I pe lista pentru Camera Deputaților, acesta din urmă fiind ales primar. În consecință, Bîlcea ocupă locul al doilea pe lista pentru Camera Deputaților, după Glad Varga, iar la Senat lista e deschisă de senatorul pe funcție Ioan Cristina care s-a dovedit o nucă prea tare în disputele interne ale filialei PNL Arad.

PSD Arad, celălalt partid cu pretenții la locuri în ambele camere ale parlamentului, nu și-a anunțat încă listele de candidați.

  1. Senat: Scheau
    Camera Dep: Fifor, Pistru si nu mai conteaza.

    Raspunde
  2. Pentru votanți chiar nu contează cine sunt cei ce vor ajunge în Parlament, atâta timp cât vremea lichelelor nu s-a terminat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.